Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πιο εργατικοί από τους Γερμανούς οι Έλληνες, σύμφωνα με τα στοιχεία του παγκόσμιου Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης

Τέταρτος πιο εργατικός λαός του πλανήτη οι Έλληνες, σύμφωνα με τον παγκόσμιο Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Ο χάρτης του OECD δείχνει πως οι Έλληνες είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους λαούς στον κόσμο, αφού όσο πιο κόκκινος είναι ο χάρτης σε μία χώρα, τόσο πιο σκληρά εργαζόμενος είναι ο λαός της χώρας αυτής. Όσο πιο μπλε είναι το σημείο του του χάρτη, τόσο πιο χαλαρός σε θέμα δουλειάς είναι ο λαός αυτός.

Όπως φαίνεται στον χάρτη οι Νοτιοκορεάτες και οι Μεξικανοί δουλεύουν πιο σκληρά απ' όλους του λαούς του πλανήτη.
Πιο χαλαροί σε θέμα εργασιακού ζήλου είναι οι Γάλλοι με αμέσως μετά τους Γερμανούς.

Οι Έλληνες είναι τέταρτοι στη λίστα του παγκόσμιου Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης με τους πιο εργατικούς λαούς του κόσμου με τις ετήσιες ώρες εργασίας τους να ανέρχονται κοντά στις 2.050 ώρες όταν ο αντίστοιχος χρόνος εργασίας των Γερμανών είναι, σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης 1.370 ώρες.
Ενδιαφέρον έχει και  ο χρόνος συνταξιοδότησης των λαών του κόσμου. Όπως βλέπετε η θέση της Ελλάδας είναι ανάμεσα στους λαούς που συνταξιοδοτούνται σχετικά νωρίς (στα 60,5 χρόνια).
 http://www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου