Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκρουστικοί Χειραγωγοί

Θα μετέλθουν οποιουδήποτε μέσου για να επαναπατρίσουν τις λοξοδρομημένες ψήφους.


Θα προστατεύσουν την μακροημέρευση των συμφερόντων της ντόπιας οικονομικής ελίτ.

Θα βοηθήσουν την εκλογική καμπάνια των Χριστιανοδημοκρατών λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, "πατάσσοντας" τους ναζιστές αντισιωνιστές παρακρατικούς, που όπως και στο παρελθόν, δολίως ανέχονταν και πριμοδοτούσαν.

Θα επισκιάσουν τις ειρηνικές κινητοποιήσεις, της πλειοψηφίας πλέον, των νουνεχών εργαζόμενων, εξαναγκάζοντάς τους βιαίως να παρακολουθούν παραληρηματικές δηλώσεις του Λαζαρίδη και του Κασσιδιάρη.

Θα ενορχηστρώσουν όλους τους παράφωνους και βραχνούς παπαγάλους τους, γιά να μας πείσουν οτι ένα παρωχημένο, βλακώδες και εγκληματικό σε σχέση με τον τακτικό δημοκρατικό Ελληνικό Στρατό, παραστρατιωτικό ψυχιατρείο, αποτελούσε την απώτατη απειλή γιά την ολιγαρχική διακυβέρνηση που προσχηματικά ονομάζουν Δημοκρατία.

Θα σύρουν-δικαίως, πλην χρησιμοθηρικώς-κάποιους τριτοκλασσάτους ανοϊκούς στα δικαστήρια, προετοιμάζοντας το έδαφος γιά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, τον Μάϊο, ίσως με τριπλές κάλπες, από τις οποίες περιμένουν τον θρίαμβο της κυβέρνησης ή της συγκυβέρνησης, που θα έχει την πιό αξιόπιστη υπαλληλική σχέση, με εργοδότη το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Θα εναρμονιστούν πειθήνεια με τις βουλές των εργοδοτών τους και θα αναγάγουν την σύγχρονη χειραγώγηση στην "ύψιστη δημοκρατία".

Θα συνεχίσουν, μετά την διασπάθιση των δανειακών δυνατοτήτων επί δεκαετίες, στον δρόμο της λαφυραγώγησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, στοχεύοντας στο ρεγάλο που θα τους παραχωρήσουν οι εργοδότες τους, αφού υπογραφούν οι λεόντιες συμφωνίες.

Θα συνεχίσουν στον δρόμο της, κατ'επιταγήν των εργοδοτών, εξαθλίωσης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, με στόχο την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων και την κανιβαλική εκτροπή της κοινωνίας, που θα εξεμεί τον εαυτό της.

Θα φορολογήσουν μέχρι και τον αέρα που αναπνέουμε, γιά να προσελκύσουν επενδυτές να τον αγοράσουν, πράγμα που ονομάζουν ανάπτυξη.

Θα προσπαθήσουν να εκτονώσουν την εναντίον τους οργή, στρέφοντας την μία κοινωνική ομάδα κατά της άλλης, συνεχίζοντας "διά της μεθόδου της απασχολήσεως" την εκποίηση του κοινωνικού πλούτου.

Αν βέβαια δεν τους στείλει ο λαός στο κλουβί τους.

Τις ταυτότητες στα δόντια, γιατί αν δεν αλλάξουμε πιλότους, θα γίνει της πουτάνας στην αναγνώριση.
(Κατά παραφθορά γνωστού ανέκδοτου)

Ο Μπαγασάκος

Πηγή:  RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου