Σελίδες

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

"Mάρτυρας Ωμέγα": Ήθελαν να καταργήσουν τη στρογγυλή τυρόπιτα

Άκρως αποκαλυπτική για πολλά πρόσωπα, αλλά και τους σκοπούς της Χρυσής Αυγής ήταν η κατάθεση που μου έδωσε προστατευόμενος μάρτυρας ο οποίος στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης φέρει τα στοιχεία "Μάρτυρας Ωμέγα".


Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι οι νεοσύλλεκτοι του κόμματος είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν σειρά βιβλίων εθνικιστικού περιεχομένου, όπως "Ο Εκτροχιασμός" του Κώστα Σημίτη, "Όνειρα και Αλήθειες" του μπασκετμπολίστα Μιχάλη Κακιούζη, αλλά και το "1000+1 συνταγές για παραδοσιακή ελληνική σπανακόπιτα" της Βέφας Αλεξιάδου, ώστε να μάθουν να ξεχωρίζουν το ελληνικό από το αλλοδαπό σπανάκι.

Πάντως, αυτό που τους λένε στις κατηχήσεις είναι ότι σκοπός της Χρυσής Αυγής είναι η κατάργηση της στρογγυλής τυρόπιτας από το κυλικείο της Βουλής και η αντικατάστασή της με τετράγωνη, ενώ χαρακτηριστικά έλεγαν ότι θα μπουν στη Βουλή από ένα λαγούμι που σκάβει ο Γιάννης Λαγός εδώ και μήνες κάτω από το κυλικείο.

Όπως υποστήριξε ο μάρτυρας, οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται σε μαντριά περιοχών της Αττικής όπου οι εκπαιδευόμενοι προβαίνουν σε σφαγές αμνών και άρμεγμα αγελάδων, ενώ επισήμανε ότι εξασκούνται και πάνω στην παλαίωση τυριού το οποίο εν συνεχεία δίνουν σε Πακιστανούς για να το πουλάνε στις λαϊκές αγορές.

Στην κατάθεσή του ο "Μάρτυρας Ωμέγα'" αναφέρει επίσης ότι στόχος του Νίκου Μιχαλολιάκου ήταν η δημιουργία μιας φάρμας μόνο για Έλληνες, ώστε να μαντρώσει μέσα όλα τα φασισταριά της Ελλάδας και να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Κατά τη είσοδο των μελών σε πυρήνα της οργάνωσης, διδάσκεται η κατάποση 3 κιλών αναβολικών μονορούφι, το λύγισμα κουταλιών με τη δύναμη του μυαλού και η δημιουργία ηχητικών κυμάτων, ενώ είναι συνηθισμένο κι επιθυμητό να γίνονται ρομαντικά τατουάζ με νεράιδες και πεταλούδες στα μπράτσα για ξεκάρφωμα.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι η Χρυσή Αυγή έχει στην κατοχή της 4000 όπλα, έναν πυρηνικό αντιδραστήρα και το σωματίδιο του Θεού που κρατάει καλά κρυμμένα σε ναούς που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες στην Ιαπωνία, ενώ ο χάρτης που οδηγεί σε αυτά κρύβεται στην παρτιτούρα του τραγουδιού του Γιάννη Πλούταρχου, "Αχ, κορίτσι μου".

O "Mάρτυρας Ωμέγα" ανέφερε ότι κάθε Σάββατο τα μέλη της Χρυσής Αυγής μαζεύονται στα γραφεία της οργάνωσης όπου ο καθένας διηγείται ιστορίες για αγρίους, ενώ στη συνέχεια την βγάζουν όλοι έξω και τη μετράνε, με το νικητή να κερδίζει τα προφυλακτικά μιας εβδομάδας.

Τα παραπάνω αποκαλυπτικά στοιχεία αναμένεται να ρίξουν από τα σύννεφα το Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο που δεν ήξεραν τί ήταν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς όταν τους καλούσαν στις εκπομπές τους, αλλά τώρα που η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη του Αντώνη Σαμαρά ανακάλυψε ότι δεν εξυπηρετούν πλέον το σύστημα είναι αποφασισμένη να τους κλείσει φυλακή και να κάνει Δήμαρχο Αθηνών τον Ηλία Κασιδιάρη.

by To Skouliki Tom

(Τελικά, ναζί κανείς ή να μη ζεί; Ιδού η απορία!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου