Σελίδες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο Αντώνης και τα κατηραμένα μέτρα

Θα το έχετε προσέξει, γιατί υποχρεούστε να το προσέξετε, ότι ο πρωθυπουργός μας ξεκινά σκληρή διαπραγμάτευση. Σύμφωνα με την κασέτα που παίζει σε όλα τα κανάλια εδώ και 2-3 μέρες, ο Αντώνης τρίζει τα δόντια στην τρόικα τονίζοντας τις σκληρές θυσίες της πατρίδος μας και του λαού μας και απαιτώντας να μην υπάρξουν νέα μέτρα. Μέχρι και γ@μѠ το κεφάλι μου μ@λάκα τους είπε για να καταλάβουν ότι μιλάει σοβαρά. Το δε πρωτοπαλίκαρο του ο Στουρνάρας είπε ότι έχει και plan B που...
είναι τα διαρθρωτικά μέτρα, που ως γνωστόν δεν είναι μέτρα. Π.χ. 30.000 απολύσεις αποτελούν διαρθρωτική αλλαγή σε αντίθεση με την μείωση μισθών 30.000 υπαλλήλων που είναι δημοσιονομική.
Όπως και να έχει, το θεατρικό που ανέβηκε στις οθόνες μας φαίνεται θα κρατήσει καιρό. Και ο λεβέντης μας, ο μεγάλος πατριώτης με τα 5000 χρόνια ιστορία, θα δώσει σκληρή μάχη για την πατρίς και το έθνος. Σε αυτό το θεατρικό όμως βασικό ρόλο παίζει το κοινό. Ο δικός του ρόλος είναι να κάνει πως πιστεύει αυτό που βλέπει στα δελτία και που δεν έχω λόγο να το εξηγήσω αφού καλύτερα από όλους θα το κάνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου,  τώρα που θα ξιφουλκεί και αυτός και οι δικοί του κατά της τρόικα – γιατί αυτός είναι ο νέος τρόπος για να την στηρίξουν. Η νέα διαχωριστική θα είναι πια Αντιμνημονιακοί εναντίον ΣΥΡΙΖΑ. Χαλαρώστε, αφήστε τις άνομες σκέψεις από όπου και αν προέρχονται, και παρακολουθήστε την υπερπαραγωγή “Ο Αντώνης και τα κατηραμένα μέτρα”.

Η μονταζιέρα του Αntistachef κάθε Δευτέρα στο Red Notebook
Από Αntistachef
 http://greki-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου