Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ο Στουρνάρας, το παραμιλητό των Eλλήνων και ο λογαριασμός που δεν... βγαίνει


Χθες το βράδυ στην Βουλή ο Γιάννης Στουρναρας έκανε μια δήλωση:
“Ένα βασικό ερώτημα που τέθηκε είναι αν βγαίνει ο λογαριασμός. Πιστεύω πως ναι. Βαθύτατα από την καρδιά μου πιστεύω ότι ο λογαριασμός βγαίνει”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

Μάλιστα.  Δεν ξέρω εάν υπήρξε αντίλογος άλλα θέλω αν ρωτήσω μερικά απλά πράγματα τον υπουργό Οικονομικών.
Μήπως έχει υποψιν του ότι έτσι όπως πάμε με τους φόρους σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει κατάθεση για κατάθεση στους λογαριασμούς των Ελλήνων πολιτών. Άρα εκ των πραγμάτων θα φτωχύνουν όλοι.
Μήπως ξέρει ότι οι Έλληνες πολίτες παραμιλάνε για τους φόρους στα ακίνητα. Σε 1-2 χρόνια όλοι θα δίνουν τα σπίτια τους για ένα κομμάτι ψωμί . Πρακτικά δηλαδή δεν θα χρειάζεται να γίνουν και πλειστηριασμοί.
Μήπως γνωρίζει ότι στο τέλος του 2012 το δημόσιο χρέος έφθασε στα 305,5 δισ. ευρώ άλλα στα τέλη Ιουνίου εκτοξεύθηκε στα 322 δισ.
Αυτές είναι 3 από τις εκατοντάδες διαπιστώσεις που μπορεί να κάνει κάποιος ζώντας την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Όμως η αλήθεια είναι ότι ο λογαριασμός δεν βγαίνει.
Οι φόροι έχουν εξοντώσει τον κόσμο. Για αυτό τον λόγο άλλωστε ο κόσμος σταμάτησε να πληρώνει. Δεν είναι κανένα νόημα.
Γιατί προσέξτε. Τι είναι καλύτερο σήμερα; Να φυλάξει κάποιος 50.000 ευρώ σε μια θυρίδα για μια έκτακτη ανάγκη ή να πληρώσει φόρους για να πληρωθούν οι άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι…

Πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου