Σελίδες

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΕΚΤΡΟΠΗ


Editorial από τον Μάκη Γεωργίου
(από το : crimenet.gr)
Η ΕΡΤ με τις αμαρτίες της.

Ναι.
Αλλά, την σκοτώνεις;
Σκοτώνεις την ενημέρωση;...

Στις Δημοκρατίες, όταν γίνεται αυτό, μία μόνο λέξη υπάρχει για να το χαρακτηρίσεις.
Εκτροπή...
 http://fimotro.blogspot.gr
Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της γαλλικής “Le monde”, που αναφέρει: “Κλείσιμο της ΕΡΤ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί, ούτε κατά τη διάρκεια της δικτατορίας”.Στο άρθρο της, φιλοξενεί δηλώσεις όσων βρέθηκαν στην ΕΡΤ….
, τη στιγμή της απόφασης με χαρακτηριστικότερη αυτή του Κωνσταντίνου Ζαμπούνη, τενόρου της χορωδίας της ΕΡΤ, ο οποίος σοκαρισμένος είπε: »Αυτό είναι η Χούντα που έρχεται». Και συμπλήρωσε: »Για εμένα αυτό δεν είναι Δημοκρατία. Είναι όπως η Χούντα, που επέβαλε τη δικτατορία στην Ελλάδα το 1967. Όσα συμβαίνουν είναι αντιδημοκρατικά». Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων δηλώνει: »Η κυβέρνηση δρα παράνομα και καταχρηστικά. Δεν υπάρχει η έγκριση του διοικητικού συμβουλίου του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού ώστε να κοπεί το σήμα της ΕΡΤ».
Στη συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών έξω από το Ραδιομέγαρο, εστιάζει η “Le Fifaro” που γράφει: “Οι οθόνες της κρατικής τηλεόρασης έσβησαν στην Ελλάδα. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το βράδυ της Τρίτης και διαδήλωσε κατά της απόφασης της κυβέρνησης”.
- See more at: http://troktiko.eu/2013/06/diethni-mme-gia-ert-auto-den-echei-sumbei-pote-oute-sth-diktatoria/#sthash.TTq0AbOv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου