Σελίδες

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Ιησούς και το μύρο της μεταρρύθμισης


Στον δρόμο για την Ιερουσαλήμ, τα Πάθη, τη Σταύρωση, την Ταφή και την Ανάσταση, ο Ιησούς σταμάτησε, ως γνωστόν, στη Βηθανία — όπου και η περιβόητη Ανάσταση του Λαζάρου. Εκεί, όπως διηγείται ο Ιωάννης, η μία αδερφή του Λαζάρου, η Μάρθα, ασχολούνταν εντόνως με τις ετοιμασίες, τις δουλειές του σπιτιού κ.λπ. Αντιθέτως, η άλλη αδερφή, η Μαρία, επέλεξε άλλον τρόπο να τον ευχαριστήσει, προξενώντας μάλιστα τον εκνευρισμό του Ιούδα:

ΕΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ-ΕRINOYLA MOY D. MOYTSIS


νέα μόδα στα κατοικίδια !!!

Σύνταξη στο ΙΚΑ από τα 52


Σύνταξη με χαμηλό όριο ηλικίας που ξεκινά από τα 52 μπορούν να κατοχυρώσουν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ επιλέγοντας τις προϋποθέσεις του 2011 και του 2012. Μάλιστα για πολλούς υπάρχουν κρυφά «μπόνους» που έχουν να κάνουν με τη μείωση των ποινών πρόωρης εξόδου, την αποφυγή περικοπών λόγω Μνημονίου καθώς και ... με τη δυνατότητα απασχόλησης χωρίς αναστολή ή περιορισμό της σύνταξής τους

Ψηφος στον τσομπάνη!!!!

Αλλάζει ο χάρτης της Ελλάδας για να έρθουν επενδύσεις - Χιλιάδες στρέμματα του Δημοσίου θα αποδοθούν σε ιδιώτες που τα κατέχουν εδώ και δεκαετίες - Με 500 ευρώ το στρέμμα η εξαγορά Σε ιδιώτες 30.000 καταπατημένα ακίνητα και κτίσματα - Ρύθμιση-σκούπα στα πρότυπα των αυθαιρέτων

του Κωστή Χ. Πλάντζου
Ολόκληρα χωριά αλλά και 13.000 χιλιόμετρα παραλίας μπαίνουν άμεσα στον χάρτη της Ελλάδας με νομοσχέδιο που θέτει σε δημόσια διαβούλευση και θα καταθέσει μετά το Πάσχα για ψήφιση στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Το σχέδιο προβλέπει την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για να έρθουν επενδύσεις, αλλά και την απόδοση με κοινωνικά κριτήρια εκτάσεων του Δημοσίου σε ιδιώτες που τα κατέχουν εδώ και δεκαετίες, δίνοντας τέλος στο καθεστώς αμφισβήτησης και αβεβαιότητας που επικρατεί εδώ και χρόνια για τους τίτλους τους. Αν στα ακίνητα που θα εξαγοράσουν οι ιδιώτες υπάρχουν κτίσματα, αυτά θα μπορούν να νομιμοποιηθούν.

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ Οι 16 ερωτήσεις - απαντήσεις για τη ρύθμιση των δανείων

Εναν απαραίτητο οδηγό για τη ρύθμιση των δανείων εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή Εξηγούνται τι ισχύει με τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης και ποιος είναι ο «συνεργάσιμος δανειολήπτης». Διαβάζοντας τις 16 απαντήσεις σε ισάριθμες ερωτήσεις ο ενδιαφερόμενος να προχωρήσει σε ρύθμιση του δανείου του θα διευκολυνθεί στο δύσκολο εγχείρημα.