Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ρεμάλιααααααααα!

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 
Το νου σας ρεμάλια…… Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα να φωνάζει έτσι στα κινηματογραφικά παιδιά του στην ταινία "Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι". 
Η μόνη διαφορά είναι ότι ο χαρακτηρισμός ρεμάλια από τον Κωνσταντάρα έφερνε γέλιο, ενώ ο δικός μας είναι από αγανάκτηση για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας από την φάρα των πολιτικάντηδων που μας κυβερνά… 

Ο γέρο Μαθιός - ΔΑΜΩΝ & ΦΙΝΤΙΑΣ


καρναβάλια η χαρά των βουλευτών

Ποιές ασθένειες έφερε το μνημόνιο στους Έλληνες;

Σε ώρα μηδέν βρίσκεται ο ευαίσθητος χώρος της υγείας στην χώρα μας ελέω μνημονίου. Έτσι στα πέτρινα αυτά χρόνια παρατηρούνται περισσότεροι εμβρυικοί θάνατοι, νέες λοιμώξεις ιού AIDS (HIV), φυματίωση, περιστατικά κατάθλιψης αλλά και αυτοκτονίες.

Elvis Presley and Nancy Sinatra - Ain't nothing like a song.


Ουκρανία!!!

Έχεις δίλιτρο; Δες το κόλπο για να γλιτώσεις από χαράτσια και Τεκμήρια!

Το γνωρίζετε ότι κάνοντας χρήση του νόμου μπορείτε να τοποθετήσετε κινητήρα με μικρότερο κυβισμό έως 25%; Το ξέρετε ότι εκατοντάδες αγγελίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και όχι μόνο διατίθενται με κυβισμό στην άδεια 1.600 κ.εκ. ενώ στην πραγματικότητα είναι δίλιτρα;

Το 34,6% των Ελλήνων ζει κάτω ή κοντά στα όρια της φτώχειας

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών. Είναι χαρακτηριστικό, ότι το ποσοστό φτώχειας στην Ελλάδα, έφτασε το 34,6%. Το ποσοστό αυτό αντιστοιχεί σε 3.795.100 άτομα.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Εμμεσες τεχνικές ελέγχου από την Εφορία με οδηγίες Θεοχάρη

Όλα τα έσοδα και τις δαπάνες των φορολογουμένων θα συνεκτιμά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να προσδιορίζει το φορολογητέο εισόδημά τους μέσω των έμμεσων τεχνικών ελέγχου που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία.