Σελίδες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η επανάσταση συνεχίζεται στη Μύκονο. Μάχες σώμα με σώμα! Σοκαριστικές φωτο από το πεδίο της μάχης

Σοκαριστικές φωτογραφίες δημοσιεύει το ταχάλια από τη Θεσσαλονίκη από την επανάσταση που συνεχίζεται στη Μύκονο

"Θεός σχωρέσ’ την μητέρα του Αγίου Φανουρίου! Θεός σχωρέσ' την!"

 
Επιτρέπονται από 1ης Σεπτεμβρίου οι πωλήσεις προϊόντων "περασμένης διατηρησιμότητας", -έτσι θα λέμε από τούδε και στο εξής τα ληγμένα προϊόντα, με τη βούλα και τους κανόνες της "Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών" που αποτελούν τη μετεξέλιξη (sic) του Αγορανομικού Κώδικα.

ΒΑΤΙΚΑΝΟ: ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ


Τον κίνδυνο «ενός παγκόσμιου πολέμου» θα σημάνει μια ένοπλη επέμβαση στη Συρία προειδοποιεί ο καθολικός επίσκοπος Χαλεπίου Αντουάν Άουντο, ενώ η εφημερίδα του Βατικανού επικρίνει την έλλειψη «σύνεσης» από την πλευρά των Δυτικών που εξετάζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι επιθεωρητές του ΟΗΕ επέστρεψαν το απόγευμα στο ξενοδοχείο τους στη Δαμασκό, αφού επισκέφθηκαν μια τοποθεσία όπου φέρεται να έγινε χρήση χημικών όπλων, κοντά στην πρωτεύουσα.

Περί πλειστηριαμών και απώλειας κοινής λογικής...

Η κυβέρνηση έχει πλέον αποφασίσει να βγάλει σε πλειστηριασμό την πρώτη κατοικία από τις αρχές του επόμενου έτους. Βλέποντας πίσω της μόνο επιτυχίες σχετικά με την επιβολή σκληρών μέτρων όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει.

Τα θηρία!!!

notis sfakianakis - 8elw na zhsw


Ποιοι θα εξαιρεθούν από το εισιτήριο των 25 ευρώ για είσοδο στα νοσοκομεία!

Μόνο οι ...έχοντες φαίνεται ότι θα πληρώνουν το εισιτήριο όχι των 5 αλλά των 25 ευρώ που θα εφαρμοσθεί από τις αρχές του νέου έτους για την είσοδο των ασθενών σε δημόσιο νοσοκομείο. Ποιοι θα εξαιρεθούν...

Πότε γίνονται οι εγγραφές των επιτυχόντων στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ



Δυόμιση εβδομάδες θα έχουν στη διάθεσή τους μέσα στον Σεπτέμβριο οι επιτυχόντες των εφετινών πανελλαδικών εξετάσεων για να εγγραφούν στην πανεπιστημιακή σχολή που πέτυχαν να εισαχθούν.

Βάσεις 2013: Βουτιά στις βάσεις εισαγωγής. Αναλυτικά


Αγωνία - τέλος για τους υποψηφίους, αφού σήμερα στις 10:00 ανακοινώθηκαν οι βάσεις από το υπουργείο Παιδείας οι οποίες όπως αναμενόταν έχουν κάνει ... βουτιά!

Βάσεις 2013: Οι σχολές που παρουσίασαν άνοδο των βάσεων

Οι βάσεις 2013 που ανακοινώθηκαν στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης από το υπουργείο Παιδείας επαλήθευσαν όσους ήθελαν να σημειώνουν μεγάλη πτώση.

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 1999 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
Δημοσιογράφου-Συγγραφέως-Τουρκολόγου

Τον Δεκέμβριο του 1998, λίγους μήνες πριν από τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας στις 17/8/1999, το
νησί των Πριγκιποννήσων Burgaz, η Αντιγόνη στα ελληνικά, είχε συγκλονιστεί από ένα καταπληκτικό γεγονός.

Κατασχέσεις και των περιουσιακών στοιχείων συζύγων-τέκνων Ανοίγει ο δρόμος για κατάσχεση των συνυπεύθυνων των χρεών προς το Δημόσιο με έγγραφο του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων

Από τη μέγγενη των κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο έστω και 10.000 ευρώ δεν πρόκειται να γλυτώσουν ούτε σύζυγοι, ούτε παιδιά...

Μεγάλο το ποσοστό πλαστών πιστοποιητικών στο Δημόσιο -Υπνοβατεί ο έλεγχος

Την εκτίμησή του ότι μετά από τον έλεγχο των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων θα βρεθεί μεγάλο ποσοστό από πλαστά πιστοποιητικά, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Hit the road Jack!


χαράτσι 2013 !!!


Πώς να πάρετε παράταση για την υποβολή της δήλωσής σας

Τυπικά η διαδικασία υποβολής των φορολογικών μας δηλώσεων ανεξαρτήτως ΑΦΜ λήγει την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου.

JOHN HOPKINS HOSPITAL Έρχεται το τέλος των χημειοθεραπειών;

Το JOHN HOPKINS HOSPITAL, σε άρθρο του, παραθέτει δεκαέξι τρόπους αποφυγής της επώδυνης διαδικασίας των χημειοθεραπειών για καταπολέμηση του καρκίνου.

«Κούρεμα» στη δόση που πληρώνει ζευγάρι υπερχρεωμένων συνταξιούχων

Σημαντικό «κούρεμα» στη μηνιαία δόση που πλήρωνε μέχρι σήμερα ζευγάρι υπερχρεωμένων συνταξιούχων, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων.

Μέχρι και σε 46 δόσεις η εξόφληση των οφειλών στον ΟΓΑ


Μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 2012 θα μπορούν οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές εισφορές τους προς το ταμείο, σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο, ενώ επισημαίνεται ότι οι δόσεις δεν θα μπορούν να υπερβαίνουν τις 46.

Ανοίγει πόρτα εξόδου και για τους 50άρηδες


Ασφαλιστικές διατάξεις επιτρέπουν στους άνδρες ασφαλισμένους να βγουν στη σύνταξη από τα 52 έως τα 59, ανάλογα με το Ταμείο που ανήκουν