Σελίδες

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ..


Πέρα από τα αγαπημένα θέματα των καναλιών, πέρα από τα θέματα που αξιολογούνται σημαντικά από ένα σύστημα που κινείται στα όρια κέρδους, χασούρας, τζόγου και ποταμών μωροδοξίας, ανωμαλίας και ξεφτυλισμού..

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΑΚΗΣ


Η ΝΔ δεν είναι συνομιλητής με την... Χρυσή Αυγή!!!

ΣτΕ: Μπλόκο στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ

Διαφορετικούς δρόμους φαίνεται να επιλέγει η κυβέρνηση στην ιδιωτικοποίηση των κρατικών μονοπωλίων της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, σχέδιο που υπαγορεύει η επικείμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία εκτιμάται ότι θα δημοσιοποιηθεί μετά τις ευρωεκλογές. Εν αναμονή του σκεπτικού του ΣτΕ αναζητείται επειγόντως ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης το οποίο θα μπορεί να «περπατήσει» μετά την κρίση του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, που θέτει ζήτημα δημόσιου αγαθού για το νερό -θεωρώντας ότι δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε ιδιώτες-, και συγχρόνως να αρχίσουν να παίρνουν σειρά και άλλες ιδιωτικοποιήσεις, τη στιγμή μάλιστα που το μέγα πρότζεκτ του Ελληνικού δείχνει να παίρνει τον δρόμο του.

τώρα με την κρίση είναι ότι πρέπει για κατοικίδια !!!

Tear's On My Pillow


Η παγίδα με τα τεκμήρια των Ι.Χ και πώς να τα... αμφισβητήσετε



Τεράστιες δυσκολίες θα αντιμετωπίσουμε και φέτος προκειμένου να καλύψουμε τα τεκμήρια των αυτοκινήτων μας.

Βαρουφάκης: Πτωχευμένοι όμηροι της ΕΚΤ και των αγορών Στη θηλιά του τοξικού χρέος

Το σχέδιο του Βερολίνου για την Ελλάδα των επόμενων ετών έχει πλέον παγιωθεί. Τι περιέχει; Ας ξεκινήσουμε από το τι δεν περιέχει, αναφέρει σχόλιο που ακολουθεί, του Γιάννη Βαρουφάκη, καθηγητή οικονομικής θεωρίας στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.