Σελίδες

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη μικρομεσαίος για μικροποσότητα αξιοπρέπειας

Του Αγη Βερούτη

Ντρέπομαι.

ΜΕΝΩ ΕΚΤΟΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ


πως αλλάζουν οι καιροί !!!

Με κλειδάριθμο η συμμετοχή στα προγράμματα του ΟΑΕΔ




Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Οργανισμού, θα πρέπει να αποκτήσουν κωδικό πρόσβασης (κλειδάριθμο) για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει η διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ.

Fleetwood Mac - The Chain [Studio Version]


νέα τιμωρία για αυτούς που αμφισβητούν το σύστημα υγείας

Φοροτέστ κάθε τρίμηνο για ελεύθερους επαγγελματίες -Θα δηλώνουν αναλυτικά έσοδα και έξοδα από το πρώτο ευρώ

Σε.... φοροτέστ αλήθειας ανά τρίμηνο θα υποβάλλονται από εδώ και στο εξής ένα εκατ. ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει το ΥΠΟΙΚ για την πάταξη της κλοπής του ΦΠΑ.

Υψηλότερες συντάξεις με τέσσερις κινήσεις -Τα τρικ για αύξηση από 200 έως 2.000 ευρώ

Παράθυρο για πρόσθετες συνταξιοδοτικές αποδοχές, που κυμαίνονται από 200 έως 2.000 ευρώ ετησίως, ανοίγει η αξιοποίηση των διατάξειων της ισχύουσας νομοθεσίας.
Σύμφωνα με «Το Εθνος» οι υποψήφιοι συνταξιούχοι μπορούν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο εισόδημα κάνοντας τις εξής τέσσερις κινήσεις:

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Ερχονται κατασχέσεις για οφειλές και στα επικουρικά Ταμεία

Με κατασχέσεις απειλούνται όσοι χρωστούν - και δεν ρυθμίζουν- τις βεβαιωμένες οφειλές τους στα επικουρικά Ταμεία και στα Ταμεία Πρόνοιας που χορηγούν εφάπαξ! Την άμεση μεταφορά των οφειλών αυτών στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) - όπως ήδη ισχύει για τα ληξιπρόθεσμα προς τα Ταμεία κύριας ασφάλισης (ΙΚΑ, ΟΑΕΕ κ. α) - προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γ. Βρούτσης.