Σελίδες

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μα γιατί οι βάρβαροι κάψανε τα διόδια;

Ο εμπρησμός των διοδίων της Μαλακάσας από κατοίκους της περιοχής, που ουσιαστικά μετατρέπονται σε κατοίκους ενός ιδιότυπου χωρο-οικονομικού apartheid, γίνεται μετά την απόφαση κυβέρνησης και εργολαβικών κοινοπραξιών να επιβληθούν νέες αυξήσεις έως 60% στις τιμές των διοδίων και να «προσθέσουν» νέους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς. 

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια - Γεράσιμος Ανδρεάτος


Πέτρος Τατσόπουλος:Εγώ ήμουν γατουλογαμούλης!!!

ΕΛΣΤΑΤ: Νέο ρεκόρ για την ανεργία στην Ελλάδα στο 28%

Σε νέο ρεκόρ κινείται η ανεργία στην Ελλάδα καθώς τον Νοέμβριο του 2013 αυξήθηκε στο 28% από 27,7% τον Οκτώβριο του 2013 και 26,3% το Νοέμβριο του 2012, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Take it easy-Eagles with lyrics


Ρεπούση είμαι οτι θέλω λέω ...

Υπό σκέψη η δυνατότητα διαπραγμάτευσης ποινών εκτός δικαστηρίου

Καθιέρωση του θεσμού του «ποινικού εισαγγελέα συνδιαλλαγής», ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματεύεται με τον κατηγορούμενο και να συμφωνεί για το ύψος της ποινής χωρίς η υπόθεση να φτάνει στο ακροατήριο, είναι μία από τις προτάσεις της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την αναμόρφωση του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ηλεκτρονικό «φακέλωμα» από την Εφορία για να ξέρει τι ξοδεύουμε κάθε μέρα

«Ακτινογραφία» κάθε συναλλαγής των φορολογουμένων θα κρατά στα χέρια του το ΥΠΟΙΚ, μέχρι τα τέλη Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να σφίξει ακόμη περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους μεγάλους, αλλά και τους μικρούς φοροφυγάδες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «Πράσινο» φως για το επίδομα ανεργίας σε ασφαλιστικά ενήμερους

«Πράσινο φως» για την επιδότηση της ανεργίας των ασφαλιστικά ενήμερων ελεύθερων επαγγελματιών που έχουν διακόψει την επαγγελματική τους δραστηριότητα και είχαν χαμηλά εισοδήματα στη διετία (20.000 ευρώ ατομικό και 30.000 ευρώ οικογενειακό) «ανάβει» ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.