Σελίδες

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

μαλάκες

Χήρα, ετών ογδόντα εφτά. Ολογράφως. Φύρα για το κράτος. Ντρέπεται, γιατί ξεπέρασε το προσδόκιμο. Και είναι βάρος, για όλους. Λέει.

Δ.Σαββόπουλος - Δημοσθένους Λεξις


Χρυσοχοϊδης 12 Δεκεμβριου 2013 “Καμία αύξηση διοδίων”

Η Χρονιά του Ψωριάρη - by To Skouliki Tom

Με εντολή Σαμαρά γιορτάστηκε την περασμένη Παρασκευή σε ολόκληρη την υφήλιο η κινέζικη Πρωτοχρονιά που σηματοδοτεί την αρχή του σεληνιακού έτους και το τέλος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Χειραψίες!!!

Nirvana- The Man Who Sold The World (lyrics)


Κοινωνικός τουρισμός για όλους το 2014. Οι προϋποθέσεις για να πάτε οικονομικές διακοπές

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 που υλοποιεί ο ΕΟΤ από τον Μάρτιο 2014, όπου τα ΚΕΠ θα δέχονται τα δικαιολογητικά των δικαιούχων.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr εγκρίθηκε από τον ΕΟΤ η β φάση του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός για Όλους 2014 και θα υλοποιηθεί από τον Μάρτιο έως και την 30 Ιουνίου 2014.

Ολα τα μέτρα της κυβέρνησης για τους αγρότες - Bελτιώσεις στο φορολογικό μετά τις «προειδοποιητικές βολές» από τα μπλόκα

Σειρά βελτιώσεων στο φορολογικό καθεστώς των αγροτών ανακοίνωσε η κυβέρνηση, την ώρα που οι εκπρόσωποί τους στα μπλόκα, δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Αθανάσιου Τσαυτάρη, του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη και του Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, αποφασίστηκαν τα εξής:

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Ελεγκτικό Συνέδριο: Σοκ από το όργιο κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος

Απίστευτη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, ακόμη και μέσα στην κρίση, διαπιστώνει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου την οποία παρέδωσε στον Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Ι. Καραβοκύρης. Η πολυσέλιδη έκθεση αποκαλύπτει «σημεία και τέρατα» για το όργιο διαφθοράς και ασέβειας στα χρήματα του ελληνικού λαού από νοσοκομεία, δήμους, Περιφέρειες κι άλλους κρατικού φορείς.