Σελίδες

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Νέο μνημόνιο, νέα μέτρα, και ένα σύντομο ανέκδοτο

Την ώρα που όλοι περιμένουν την πολυδιαφημισμένη έξοδο από τα μνημόνια που τόσο καιρό ευαγγελίζεται η κυβέρνηση, ζευγαρώνοντάς την με το πρωτογενές πλεόνασμα, έσκασε το... κανόνι του νέου μνημονίου και άπαντες έσπευσαν να τονίσουν ότι θα πουν «ναι» σε ενδεχόμενη νέα οικονομκή βοήθεια, αρκεί αυτή να μην συνοδεύεται από υφεσιακά μέτρα. Κάτι τέτοιο επιχείρησε να περάσει το οικονομικό επιτελείο μέσω των «έγκυρων» και «αντικειμενικών» ΜΜΕ στην κοινή γνώμη.

ΣΠΥΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ - ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΣ


Τα στοιχειώδη!!!

Κεφαλονιά το πρώτο και κύριο μέτρο για τους σεισμόπληκτους !!!


Πώς να στήσεις δουλειά με «εγγυημένες πωλήσεις»

Η πιο μεγάλη αβεβαιότητα για κάποιον που ξεκινάει τη δική του δουλειά, είναι –τι άλλο- το αν θα βρει έσοδα και το αν θα τα εισπράττει εγκαίρως ώστε να μπορεί να αποπληρώνει εγκαίρως υποχρεώσεις και προμηθευτές. Οι τράπεζες έρχονται να δώσουν μια απάντηση σε αυτό το ζήτημα με την συμβολαιογραφική επιχειρηματικότητα. Κατ’ αρχήν δραστηριοποιούνται σε συγκεκριμένο πεδίο

Ασυγκράτητη 50χρονη δεν μπορεί να σταματήσει να παρενοχλεί 35χρονο -Ούτε στο δικαστήριο δεν πείστηκε

Ο... πειρασμός είναι πολύ μεγάλος όπως φαίνεται, για μία 50χρονη από την Ξάνθη, που δηλώνει πως δεν μπορεί να σταματήσει να παρενοχλεί έναν 35χρονο, παρά τις συστάσεις του δικαστηρίου. Η γυναίκα έχει κάνει κόλαση τη ζωή του θύματός της με την ασταμάτητη πολιορκία της και δήλωσε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα σταματήσει.

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις

Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να καταθέσουν φέτος τις αιτήσεις -δηλώσεις συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις.