Σελίδες

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ζώνη του ευρώ: Η θηλιά στο λαιμό των κρατών και των λαών

Του Γιώργου Κελεπούρη.

Η κρίση χρέους, το «αιματηρό» αυτό χτύπημα στο σώμα της ευρωζώνης, πέρα από τα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε στους λαούς της Ευρώπης, αποτέλεσε τον «επιταχυντή» για μια σειρά μεταρρυθμίσεις.

ΤΣΑΪ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ - ΑΡΛΕΤΑ


θα ..φορεθεί πολύ εφέτος


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

«…και προσεκύνησαν τον δράκοντα, όστις έδωκεν εξουσίαν εις το θηρίον, και προσεκύνησαν το θηρίον, λέγοντες· Τις όμοιος με το θηρίον; τις δύναται να πολεμήση με αυτό;» (Αποκάλυψις, 13:4)

ΚΟ: Οι ηγέτες του δυτικού κόσμου μοιάζουν να συναγωνίζονται ποιος θα είναι αυτός που θα προδώσει πιο πολύ την χώρα του, το έθνος του, τον λαό του. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχαν ηγέτες τόσο συνένοχοι στην καταστροφή της ιστορίας, των παραδόσεων, της κουλτούρας και της ταυτότητάς του λαού τους. Οι ηγέτες της χώρας μας είναι σίγουρα, στις πρώτες θέσεις.

Moon River - Breakfast at Tiffanys


Η απορία του Μπαρόζο !!!

Πώς θα σώσετε την πρώτη κατοικία σας από τον πλειστηριασμό

Οι δανειολήπτες θα πρέπει να ενεργήσουν άμεσα, έως τις 31 Ιανουαρίου 2014, ώστε να μπορέσουν να προστατεύουν την κύρια κατοικία τους, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος νόμος για την αναστολή των πλειστηριασμών.

Η Ελλάδα της κρίσης σε μία φράση -«Την Πρωτοχρονιά φάγαμε με τα εγγόνια μου νερό και ζάχαρη»

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η κραυγή απόγνωσης μίας 65χρονης από την Κρήτη. Η απελπισμένη γυναίκα το πρωί απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς όπως ισχυρίστηκε βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Πραγματικό ποσοστό 33%. ΓΣΕΕ: «Κρύβουν» την ανεργία Οι απαισιόδοξοι προφήτες δυστυχώς επιβεβαιώνονται

Η εργατική συνομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της, ότι: "Τα νέα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής Επιβεβαιώνουν δυστυχώς τις προβλέψεις για τα τραγικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που οδηγούν στην εφιαλτική αύξηση της ανεργίας. Μπορεί ο Υπουργός Εργασίας να μιλά κάθε φορά για «απαισιόδοξους προφήτες» σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις της Συνομοσπονδίας, το ποσοστό όμως του 27,8% των ανέργων αποδεικνύει ποιοι αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει γύρω τους και ποιοι με τερτίπια και επικοινωνιακά τεχνάσματα επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο.

Οι 13 υποχρεώσεις των αγροτών προς την Εφορία για τα βιβλία

Σειρά υποχρεώσεων απέναντι στην εφορία απορρέει για τους αγρότες που εντάσσονται στο καθεστώς του κώδικα τήρησης βιβλίων και στοιχείων, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν τις τελευταίες ημέρες οι ενδιαφερόμενοι από τα λογιστικά γραφεία.