Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Φιλέτο παπαρδέλας

Διαβάζω πως «το μενού του γεύματος που παρέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στους Ευρωπαίους αξιωματούχους έφερε την σφραγίδα του Ντομινίκ Περό και ήταν εμπνευσμένο τόσο από την τέχνη του γάλλου σεφ όσο και από την ελληνική κουζίνα.

Το δίλημμα των ευρωεκλογών

«Να ζει κανείς ή να μη ζει· αυτό είναι το ζήτημα» Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Από αναρμόδιες πηγές πληροφορούμαι ότι η στρατηγική Σαμαρά προς τις ευρωεκλογές συμπυκνώνεται, λέει, στο δίλημμα «ναι ή όχι στην Ευρώπη». Αστείο, θα έλεγα.

Μην το ψάχνεις δεν πειράζει ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ AUDIO


άρχισε η Ελληνική προεδρία ... για 6 μήνες θα είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης

Κοινωνικό τιμολόγιο σε ευπαθείς ομάδες από τη ΔΕΥΑ Έδεσσας

Την εφαρμογή κοινωνικών τιμολογίων στους λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης των ευπαθών ομάδων, αποφάσισε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Έδεσσας.

Αιθαλομίχλη!!!

Al Bano & Alsou - Tu, Soltanto Tu


"Δωρίζονται" 180.000 βιβλιάρια υγείας - Ποιοι οι δικαιούχοι

Υπουργική απόφαση με την οποία αναμορφώνεται και διευρύνεται η υγειονομική κάλυψη ανασφάλιστων και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας προωθούν τα υπουργεία Εργασίας, Υγείας, Εσωτερικών και Οικονομικών. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι δικαιούχοι θα αγγίξουν τους 180.000.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της real, το σχέδιο υπουργικής απόφασης που καταρτίστηκε από το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και φέρει την υπογραφή του υφυπουργού Βασίλη Κεγκέρογλου, προβλέπει την κάλυψη 22 κατηγοριών δικαιούχων, είτε πρόκειται για ανασφάλιστους είτε για ασφαλισμένους όλων των ταμείων που έχουν οφειλές απέναντι στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

O καθηγητής Γραμματικάκης φωνάζει: Συλλάβετέ με, είμαι υποψήφιος τρομοκράτης...

«Είμαι ένας υποψήφιος τρομοκράτης. Δεν ξέρω από όπλα. Η ανάγκη μόνον με οδηγεί: Να δω πάλι λίγα χαμόγελα στους δρόμους, να αισθανθώ την ελπίδα να κυκλοφορεί», γράφει ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης, στο protagon.gr και επιτίθεται σε νυν και πρώην πρωθυπουργούς για την οικονομική κρίση.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Υποβολή δηλώσεων χωρίς άμεση καταβολή φόρων

Στην πλήρη αποσύνδεση της υποβολής όλων των δηλώσεων (ΦΠΑ, φόρου εισοδήματος, φόρου μισθωτών υπηρεσιών κ.λπ.) από την άμεση καταβολή των φόρων προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Χ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ Απόφαση: Πότε αποδίδονται στο Δημόσιο οι παρακρατούμενοι φόροι

Απόφαση με την οποία καθορίζεται ο χρόνος απόδοσης των παρακρατούμενων φόρων υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Θ. Θεοχάρης.