Σελίδες

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Πώς να γλυτώσετε τα € 25,00 του νοσοκομείου!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 25 ΕΥΡΩ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΟ, ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια - Γεράσιμος Ανδρεάτος


Aντί για κρυφά σχολειά, φανερά συσσίτια


Του Χρήστου Γιανναρά

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας (ακριβέστερα: οι κάθε είδους και ρόλου κομματάνθρωποι) πρέπει να καταλάβουν ότι μια κρίσιμη μάζα των δυνάμει ψηφοφόρων τους ζουν κυριολεκτική απελπισία, εκρηκτική απόγνωση. Tο «πρέπει» της δεοντολογικής απαίτησης «να καταλάβουν» το υπαγορεύει η λογική του ενστίκτου αυτοσυντήρησης, των ορμεμφύτων αυτοάμυνας μπροστά σε φάσμα ανυπόφορης συμφοράς – αν σώζονται ακόμα τέτοια ορμέμφυτα στους πάσχοντες απώλεια επαφής με την πραγματικότητα κομματανθρώπους.

Who Put The Bomp - Barry Mann


Αποκλειστική φωτογραφία με το τραυματισμό της Μέρκελ την ώρα που έκανε σκι!!!

"Κρέμασαν" Λαρισαίους βουλευτές σε… μπαλόνια

Ευρηματική η διαμαρτυρία των διαθέσιμων εκπαιδευτικών κατά τον εορτασμό των Θεοφανίων στη Λάρισα.

Έσωσε το σπίτι και το μαγαζί του από 6 τράπεζες

"Βρήκε την άκρη'' με έξι πιστώτριες Τράπεζες ένας καταχρεωμένος δανειολήπτης από την Ιεράπετρα που χρωστούσε συνολικά  315.573,28 ευρώ.

Σαφάρι για όσους χρωστούν το χαράτσι ακινήτων -Απειλούνται με κατασχέσεις

Όσοι δεν πλήρωσαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ΕΕΤΗΔΕ για το 2011- 2012 και πίστεψαν ότι ξέφυγαν από τη «τσιμπίδα» της εφορίας, θα πρέπει να ετοιμάζονται να βάλουν το χέρι στη τσέπη, καθώς το υπουργείο Οικονομικών πριν εκπνεύσει το 2013 έδωσε νέες οδηγίες στις εφορίες για εκτεταμένες διασταυρώσεις και για αποστολή ειδοποιητηρίων στους εν λόγω ιδιοκτήτες ακινήτων. Όσοι λάβουν το... ραβασάκι, θα πρέπει να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν αυτές τις οφειλές, προκειμένου να μην ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατάσχεσης.