Σελίδες

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Χάρης Βασιάδης - Ρώτα: Πώς θα χάσετε το σπίτι σας

Χάρης Βασιάδης - Ρώτα: Πώς θα χάσετε το σπίτι σας: Πολυς λογος γινεται για τα ''κοκκινα'' δανεια των τραπεζων,τα στεγαστικα δηλαδη,ποιοι θα ''προστατευθουν'&#3...

Πώς θα χάσετε το σπίτι σας

Πολυς λογος γινεται για τα ''κοκκινα'' δανεια των τραπεζων,τα στεγαστικα δηλαδη,ποιοι θα ''προστατευθουν'' και ποιοι οχι,κλπ. Προτεινονται καποιες ευκολιες πληρωμης,που στην ουσια απλα παρατεινουν το μαρτυριο του δανειοληπτη,αφου χωρις δουλεια,αρα και χωρις εισοδημα,ειναι βεβαιον
οτι αργα η γρηγορα οδηγειται ο οποιοσδηποτε στο να χασει το σπιτι του,αφου ομως στο μεταξυ,εχοντας την ψευδαισθηση οτι θα το σωσει,θα εχει πληρωσει και ενα σωρο λεφτα σε δοσεις,χωρις αντικρυσμα.

Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο Α.ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2014 Έρχονται δραματικές μειώσεις στις συντάξεις - Τους οδηγούν σε "ευθανασία"

"Άγριες" μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, κτάργηση των αναπηρικών,και μετατροπή των συντάξεων χηρείας σε "φιλοδώρημα" φέρνει το νέο έτος,προδίνοντας για άλλη μια φορά τους ψηφοφόρους μεγάλης ηλικίας που στήριξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 17ης Ιούνη του 2012.

Μπαμπινιώτης: «Οι νέοι θα πληρώσουν ακριβά τα greeklish»

Τον κίνδυνο της «αποξένωσης» από την εικόνα των ελληνικών λέξεων επισήμανε ο καθηγητής της Γλωσσολογίας

Απόφαση-Βόμβα από το ΣτΕ βάζει φρένο στις μειώσεις των εφάπαξ

Στοπ σε νέες μειώσεις των εφάπαξ αναμένεται να βάλει η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία τα Ταμεία που στηρίζονται αποκλειστικά στις εισφορές των εργαζομένων δεν δικαιούνται να δίνουν μικρότερο εφάπαξ.

ΑΛΛΑΓΗ Πως φορολογούνται τα εισοδήματα από ενοίκια

Αλλάζει δραστικά το 2014 ο τρόπος που φορολογούνται τα εισοδήματα από ακίνητα. Πλέον, τα έσοδα αυτά φορολογούνται αυτοτελώς, με συντελεστή 11% ή 33%.