Σελίδες

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ζητάω δουλειά. Ότι νάναι!

… κάηκα με τις δικές σου επιλογές, ευτυχώς μόνο σαν επιστήμονας.

Τα κάλαντα!!!

«Να χτίσουμε το κράτος που δεν χτίσαμε από τότε που σκοτώσαμε τον Καποδίστρια».

Αυτό στην ουσία είπε, μεταξύ των άλλων, ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας φυσικός και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Δημήτρης Νανόπουλος, σε συνέντευξή του στην οικονομική εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», πριν λίγε μέρες.

Λεφτά υπάρχουν τελικά;

                                                                          Αυτές οι γιορτές με βρίσκουν μ΄αυτή την απορία. Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ ειδα στο πανηγύρι που προηγήθηκε (τις γιορτές) πως λεφτά υπάρχουν ακόμα. Εχω μπερδευτεί μεταξύ αγανακτισμένων που δεν έχουν ψωμί να φάνε κι εκείνων που δεν μπορούν να αγοράσου τα διάφορα αι-χάσου. Μεταξύ εκείνων που χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο γιατί δεν τους έχει μείνει τίποτα πια κι εκείνων που απλά περνάνε λιγότερο καλά. Ξέρετε αυτό τη διαφορά μεταξύ του δεν ξέρω τι θα απογίνω και περνάω απλα λιγάκι πιο στριμωγμένα τη χωρίζει μια άβυσσος.

Everly Brothers- "All I Have To Do Is Dream/Cathy's Clown" 1960


Το πουλάμε το σπίτι. Εξόφληση οφειλών, με εκχώρηση στο δημόσιο

Τη δυνατότητα να εξοφλούν ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το δημόσιο εκχωρώντας σε αυτό το ποσό της πώλησης ακινήτου τους στο δημόσιο έχουν οι φορολογούμενοι από 1η Ιανουαρίου 2014.
Εκχώρηση τιμήματος πώλησης ακινήτου για εξόφληση χρεών προς το δημόσιο προβλέπει απόφαση του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Ποιοι επαγγελματίες εξαιρούνται από τη χρήση ταμειακών μηχανών

Απαλλάσσονται δεκάδες επαγγελματίες από τη χρήση ταμειακών μηχανών για την έκδοση αποδείξεων σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης.

ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές με ελάχιστη δόση 15 ευρώ και μέχρι 24 μήνες

Σε 12 έως 24 δόσεις και με ελάχιστη μηνιαία δόση 15 ευρώ θα μπορούν να ρυθμίζονται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, από 1ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με απόφαση του γενικού γραμματέα εσόδων Χάρη Θεοχάρη.