Σελίδες

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η φωτογραφία

Ανοίγω το άλμπουμ. 299 φωτογραφίες μαρτυρούν την καταγωγή μου. Πρόγονοι κτηνοτρόφοι, αγρότες, δάσκαλοι, οικοδόμοι, νοικοκυρές, πρόσφυγες, βιοπαλαιστές με μάτια λαμπερά να κοιτούν την κάμερα μη φοβούμενοι ότι θα φανεί στο βλέμμα τους τίποτε άλλο από αυτό που πραγματικά είναι. Καθαροί! Καταγωγή μπερδεμένη, όπως όλων μας άλλωστε.

Τι θα κάνουμε με αυτή την «κωλοχώρα»;του Σταύρου Θεοδωράκη

Μου αρέσει να κρυφακούω. Δεν ψάχνω βέβαια για μυστικά. Αλλά με ενδιαφέρουν οι συζητήσεις των ανθρώπων όταν νομίζουν ότι δεν τους ακούς.Οι παρεΐστικες εξομολογήσεις, δηλαδή. Και αυτές τις μέρες το έκανα λίγο παραπάνω. Τι συμπεράσματα έβγαλα; Όλοι -ή σχεδόν όλοι- έχουν καταλάβει τα λάθη μας.

ο...χαμός !!!

Σημαντική δικαστική απόφαση: Πράσινο φως για τη μετατροπή συμβασιούχων σε αορίστου

Πρωτοχρονιάτικο δώρο έκανε η Δικαιοσύνη σε 21 συμβασιούχους υπαλλήλους του Δήμου Μαρκοπούλου, οι οποίοι είχαν κερδίσει αρχικά τη μάχη των ασφαλιστικών μέτρων.
Συγκεκριμένα, με σχετική δικαστική απόφαση επί της τακτικής αγωγής ανοίγει ο δρόμος να μετατραπούν οι συμβάσεις των συγκεκριμένων υπαλλήλων που εργάζονται στο δήμο μέχρι και δέκα χρόνια, σε αορίστου χρόνου.

ΔΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Καβάλα σε άλογο παρέδωσε τις πινακίδες του ΙΧ

Αθάνατη Ελλάδα! Καβάλα στο άλογο πήγε στυην Εφορία ιδιοκτήτης ΙΧ για να παραδώσει τις πινακίδες κυκλοφορίας όπως τόσες άλλες χιλιάδες Ελληνες. Ο έφιππος φορολογούμενος πήγε στη ΔΟΥ Αμαλιάδας και παρέδωσε τις πινακίδες του κοστοβόρου ΙΧ και κράτησε το άλογο που έχει ...ατέλεια.

ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ Απόφαση - βόμβα: Αντισυνταγματικές οι περικοπές στους δικαστικούς

«Βόμβα» για τα κρατικά ταμεία αποτελεί η προκλητική απόφαση που εξέδωσε το Μισθοδικείο το οποίο από τη μια έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές των δικαστικών και από την άλλη αναγνωρίζει και αφορολόγητο στις αποδοχές τους, όπως συμβαίνει και με τους βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι το Μισθοδικείο απαρτίζεται από 3 δικαστές, 3 καθηγητές ΑΕΙ και 3 δικηγόρους, ουσιαστικά δηλαδή δικαστές αποφασίζουν για τις αποδοχές τους.