Σελίδες

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.



Ειδήσεις αθλιότητας διάσπαρτες. Νομίζουν οι καλοβαλμένοι ακόμα συμπολίτες και οι μέντορες των πολιτικών λιτότητας πως μέσα στο εορταστικό κλίμα αυτές οι «ειδησούλες» θα είναι σταγονίτσες δυσάρεστες στο γενικότερο κλίμα χαράς και γλεντιού...

Σύγκριση Κατοχικών Κυβερνήσεων

«Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον».
και
«Αν αγωνιστείς. μπορεί και να χάσεις. Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος».
Μπέρτολτ Μπρεχτ

Μαίρη Χρονοπούλου, Του Αγοριού Απέναντι


Το γράφημα που προκαλεί παγκόσμια ανατριχίλα… Από το κραχ στον παγκόσμιο πόλεμο;

Γνωστοί διαχειριστές Hedge Funds αρθρογραφούν τις τελευταίες εβδομάδες βλέποντας σαφή παραλληλισμό στην πορεία του οικονομικών μεγεθών με αυτή του “μαύρου” 1929. Τις τελευταίες ημέρες, η διακύμανση του ΓΔ Dow Jones έχει βαλθεί να τους επιβεβαιώσει καθώς όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο γράφημα, η πορεία προς το 1929 δείχνει να επαναλαμβάνεται.
Αυτά κάνει και δεν μας αφήνει άλλη επιλογή: ο Μιχάλης Ταμήλος αναδεικνύεται με το σπαθί του στη νέα μεγάλη μας αδυναμία. Στο πρόσωπό του βλέπουμε έναν πολιτικό που έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρό παίκτη της τρολ σκηνής του ελληνικού κοινοβουλίου. O βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ αποδεικνύεται το νέο επικοινωνιακό πουλέν της κυβέρνησης, καθώς δεν διστάζει, ως άλλος Άδωνις του κάμπου, να προτάξει τα στήθη του, και με καμιά χοντράδα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, απομακρύνοντάς τα από την κυβέρνηση, τα προβλήματα της κοινωνίας και τους διαβόητους «αντάρτες» που στο μεταξύ αποδείχθηκαν αρνάκια.

I Want to know what love is - Foreigner


Τι λες ρε Βασιλάκη...

Δημοτικές επιχειρήσεις: Ο ξαφνικός θάνατος κολλάει στους ισολογισμούς

Η ιδέα ήταν ότι η μέθοδος του "ξαφνικού θανάτου" θα εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις των ΟΤΑ που έχουν τουλάχιστον τρεις ετήσιες ζημιογόνες χρήσεις.

Κυρώσεις στους κατοίκους για την ξυλεία που ξεβράστηκε στη Λέσβο


"Ξινά" θα βγουν σε κατοίκους της Λέσβου τα ξύλα που πήραν από παραλία του νησιού, όπου ξεβράστηκαν πριν από μερικές μέρες, αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με κυρώσεις.

Προκάλεσαν τροχαίο και αντί για συγγνώμη, γρονθοκόπησαν το θύμα

Ποινές φυλάκισης επέβαλε δικαστήριο της Πάτρας σε δύο άνδρες, οι οποίοι αφού προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα, στη συνέχεια αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ζητήσουν τουλάχιστον συγγνώμη, επιτέθηκαν στον οδηγό του οχήματος, το οποίο χτύπησαν.

Πώς λειτουργούν τα «κοράκια» των πλειστηριασμών - Αδίστακτοι αρπάζουν ό,τι έχει εμπορική αξία και μπορεί να μεταπωληθεί

Είναι εκεί για να εκμεταλλευτούν τη ραγδαία αύξηση των πλειστηριασμών που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν διστάζουν σε τίποτα, έχουν κάνει «δεύτερο σπίτι τους» τα Ειρηνοδικεία και με νομιμοφανείς διαδικασίες «στήνουν» τις σχετικές διαδικασίες προς όφελός τους, θέλοντας να έχουν και την αποκλειστικότητα. Είναι τα λεγόμενα «κοράκια» που χτυπούν ακίνητα σε πλειστηριασμούς περιμένοντας πρωτα να πέσει η τιμή τους και να κερδίσουν από τη μεταπώληση.
Τα «κοράκια» γνωρίζουν σαν την τσέπη τους το Ειρηνοδικείο και «συλλαμβάνουν» αμέσως τους «ερασιτέχνες». Οι νεοεισερχόμενοι στην πιάτσα δεν είναι ευπρόσδεκτοι και οι τρόποι να τους αποθαρρύνουν πολλοί.

Δείτε πως να μη βλέπετε τις διαφημίσεις του Youtube

Υπάρχει τρόπος για να δει κάποιος το  βίντεο που επιθυμεί στο youtube χωρίς να χρειάζεται να βλέπει και τις διαφημίσεις.

26 χιλιάδες νοικοκυριά κάθε μήνα μένουν χωρίς ρεύμα Οι επανασυνδέσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι Πολίτες Ενάντια στις Διακοπές Ρεύματος μέσα σε ενάμιση χρόνο ξεπερνούν τις τέσσερις χιλιάδες

 Λύσεις όμως δεν φαίνεται να υπάρχουν και για τα περίπου 26 χιλιάδες νοικοκυριά που κάθε μήνα προστίθενται στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που ζουν στο σκοτάδι. Οι επανασυνδέσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι Πολίτες Ενάντια στις Διακοπές Ρεύματος μέσα σε ενάμιση χρόνο ξεπερνούν τις τέσσερις χιλιάδες.