Σελίδες

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί κύριε;

Θυμήθηκα σήμερα εκείνο το εμετικό διαφημιστικό σποτ που είχε το θράσος να προβάλει στα πλαίσια της βρόμικης προεκλογικής της καμπάνιας η ΝΔ του Σαμαρά: Σύμφωνα με το σενάριο, ΝΔ και λοιπές, πιστές στην «ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», δυνάμεις έχουν ηττηθεί στις εκλογές με αποτέλεσμα η Ελλάδα να βρίσκεται εκτός της ζώνης του ευρώ. Μια μικρή μαθήτρια, σε μια τάξη που μόνο σε ελληνικό δημόσιο σχολείο δεν παραπέμπει –είναι κατά πολύ καλύτερη παρότι το απευκταίο grexit είναι πλέον τετελεσμένο γεγονός - ρωτάει επίμονα και όλο παράπονο, το δάσκαλο της που απαριθμεί στα πλαίσια του μαθήματος τις χώρες της ευρωζώνης γιατί η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτές.

Τσομίδης, Μωραϊτης - Με γυναίκες μην τραβιέσαι.



ΕΟΠΥΥ η υγεία στην πράξη !!!

Φαρμακοποιός ήταν τελικά ο επιχειρηματίας που κυνήγησε τους εφοριακούς στην Εύβοια. “Έβγαλε πιστόλι και τους κλείδωσε στην τουαλέτα. Νέες πληροφορίες

Σε εφιάλτη μετατράπηκε για δύο εφοριακούς της ΔΟΥ Χαλκίδας, το χθεσινό σαφάρι ελέγχων στο κέντρο της Χαλκίδας

Έρχεται «ντόμινο» δραματικών παγκοσμίων εξελίξεων

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο νεοφιλελεύθερος ψευδοπροφήτης Φράνσις Φουκουγιάμα, γνωστός συνεργάτης της CIA και του αμερικανικού Πενταγώνου, είχε «προβλέψει» το (δήθεν) «τέλος της ιστορίας».

Καταδικάστηκε δήμαρχος για το θάνατο του 21χρονου Παναγιώτη Καραλή

Την Τρίτη, το πενταμελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε την τελεσίδικη καταδίκη δημάρχου για υπόθεση που αφορά θάνατο οδηγού από παράνομη διαφημιστική πινακίδα. 
 

CAT STEVENS - LADY D'ARBANVILLE


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!


Θα πεθάνουμε... υγιέστατοι




Σταύρος Χριστακόπουλος

   Ακούμε από χθες την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης για τον «προϋπολογισμό» που οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Το Σάββατο ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του θα μας (ξανα)πεί πόσο υπέροχα πάνε τα πράγ­ματα και πόσο μεγάλη επιτυχία είναι το «πρωτογενές» (του) πλεόνασμα. Δεν θα αμφισβητήσουμε την επιτυχία για την οποία ομιλούν οι κυβερνητικοί εταίροι. Πράγματι, για κάποιους - λίγους - τα πράγματα πηγαίνουν υπέροχα!

Προσοχή τι ανεβάζετε σε Facebook και Twitter, μπορεί να διωχθείτε ποινικά -Ο νόμος θα επεμβαίνει στις αναρτήσεις

Η εντύπωση πως το ίντερνετ και ιδιαιτέρως τα social media, είναι μια ζώνη ελευθερίας, όπου ο κάθε χρήστης μπορεί να ποστάρει οτιδήποτε επιθυμεί, είναι εδραία, αλλά δεν θα είναι για πολύ. Ηδη η Μ. Βρετανία επιθυμεί να βάλει «φρένο» τους χρήστες που παραβαίνουν τους κανόνες και να διώξει ποινικά.

Τέλος οι μεγάλες δόσεις για τα αυθαίρετα από το Φεβρουάριο - Διορία δύο μηνών για όσους αναζητούν περίοδο αποπληρωμής 8,5 ετών

Της Μαριάννας Τζάννε
 
Περιθώριο δύο μηνών για να τακτοποιήσουν την υπαγωγή τους στο νέο νόμο των αυθαιρέτων με δυνατότητα εξόφλησης των προστίμων σε δόσεις που φτάνουν έως τα 8,5 χρόνια έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων. Εφόσον παρέλθει το α΄ εξάμηνο από την ισχύ του νόμου που λήγει στις αρχές Φεβρουαρίου οι δόσεις πέφτουν στα 7 χρόνια. Το ίδιο χρονικό διάστημα τακτοποίησης (έως 6 Φεβρουαρίου 2014) προσδιορίζεται και για όσους είχαν ενταχθεί σε προηγούμενες ρυθμίσεις χωρίς όμως να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γιαγιά και εγγόνι κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί σε σπίτι χωρίς ρεύμα

Μία γιαγιά με το εγγόνι της κινδύνεψαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε το ζευγάρι μαζί με τη γιαγιά και το παιδί από τη μονοκατοικία που διέμεναν στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ 259 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ερευνα σοκ: Πώς η κρίση έπληξε τις επιχειρήσεις

Η ύφεση και η έλλειψη ρευστότητας έχουν πλήξει τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα οι οποίες βλέπουν τις πωλήσεις τους να συρρικνώνονται και τις ζημιές τους να καταγράφουν σημαντική αύξηση.