Σελίδες

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Να πάει στο διάολο η τρόικα.... Ακούτε;;

Αυτές τις μέρες, πάλι, έχουμε "θρίλερ", σε ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας. Από ότι μαθαίνουμε σήμερα, η τρόικα, δεν θα έρθει ούτε την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, γιατί θεωρεί πως η κυβέρνηση αρνείται βασικά μέτρα που προτείνει.....

ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ (ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ) ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ..

Της τρελής! Να πληρώσω το νοίκι ή τη ΔΕΗ? Να πληρώσω την εφορία ή το φροντιστήριο των παιδιών? Να πληρώσω το δάνειο ή να βάλω πετρέλαιο? Να πληρώσω κάτι από ότι χρωστάω γενικότερα ή να εξασφαλίσω τρόφιμα για το σπίτι? Τα ισοδύναμα της καθημερινότητάς μας. Η σχιζοφρένεια που έχει απλωθεί στα σπίτια μας. Η συνειδητοποίηση πως δεν υπάρχει πια κανένας έντιμος νοικοκύρης. Ολοι είναι εν δυνάμει κλέφτες για τους κυβερνώντες και τα αφεντικά τους περίφημους δανειστές. Ολοι οι έλληνες είναι ΠΡΩΤΑ κλέφτες μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές - φωτιά των νέων διοδίων

Η ενεργοποίηση των εργασιών στους οδικούς άξονες θα φέρει αύξηση των σταθμών διοδίων, αλλά και αύξηση του κόστους ανά χιλιόμετρο (κατά 0,04 σεντς συν ΦΠΑ). Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Εφημερίδας των Συντακτών", σε σταθμούς διοδίων της Νέας Οδού, όπως Αφίδνες, Μαλακάσα, Οινόφυτα, Θήβα, ο μέσος όρος αύξησης διοδίων είναι περίπου 60%.

Έρχεται κούρεμα 50% σε οφειλές από καταναλωτικά και πιστωτικές

Στα χέρια της Τράπεζας της Ελλάδας βρίσκονται οι εισηγήσεις τεσσάρων συστημικών τραπεζών για εσωτερικές "bad banks" που καλούνται να αναπτύξουν.

Παρέμβαση Μαυραγάνη Επιστροφή φόρου με την ειδοποίηση του Taxisnet Δέχονται οι τράπεζες το διαδίκτυο εκτυπωμένο εκκαθαριστικό

Έγκυρο παραστατικό για την επιστροφή των αναγραφόμενων ποσών αποτελεί η διαδικτυακή ειδοποίηση επιστροφής φόρου για τους πιστοποιημένους χρήστες του Taxisnet και η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών έχει ενημερωθεί σχετικά από το υπουργείο Οικονομικών.