Σελίδες

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Χρήμα... Υπάρχει Ζωή χωρίς αυτό...;;;

ΧΡΗΜΑ…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ…?

ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΤΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Δικαίωση γιατρού για υπερσυνταχογράφηση

Την πρώτη απόφαση αναστολής της αφαίρεσης του δικαιώματος συνταγογράφησης και διακοπής της σύμβασης κέρδισε δικαστικά μία γιατρός του ΕΟΠΥΥ.

Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας ~ ΡΙΤΑ - ΡΙΤΑΚΙ


John Coltrane - Blue train


Φάτε ...Wi –Φάει !!!

Αλλάζει ο τρόπος της φορολόγησης για τους νέους- Τι θα ισχύσει για τους 18άρηδες

Νέα δεδομένα για τη φορολογία των νέων περιλαμβάνει η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών. Σε αυτή προβλέπονται και τα τέλη για τα σκάφη αναψυχής.

Προς φθηνότερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με εντολή της Κομισιόν

Eπρεπε να πέσουν οι «καμπάνες» από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την υπερφορολόγηση των εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, για να αποφασίσει το ελληνικό Κράτος, να προσαρμόσει στα κοινοτικά δεδομένα, τον τρόπο υπολογισμού των Τελών Ταξινόμησης. Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών, ουσιαστικά η απομείωση λόγω παλαιότητας θα υπολογίζεται ανά εξάμηνο αλλά επιπλέον θα προβλεφθεί και ειδικός συντελεστής περαιτέρω απομείωσης λόγω χιλιομέτρων.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ Θεσπίζεται τέλος πλόων για σκάφη άνω των 7 μέτρων

Τη θέσπιση τέλους πλόων για όλα τα σκάφη αναψυχής, ιδιωτικά και επαγγελματικά, μήκους άνω των 7 μέτρων προβλέπει διάταξη του υπουργείου Οικονομικών.

ΜΙΣΘΩΤΟΙ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζέψετε σε 50 ημέρες για γλιτώσετε φόρους

Αντιμέτωποι και φέτος με το χαρτοβασίλειο των αποδείξεων είναι μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς θα πρέπει να συλλέξουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και με μέγιστο απαιτούμενο όριο τα 10.500 ευρώ.

Συνήγορος του Πολίτη: Δυσλειτουργικό το νομικό πλαίσιο του ΟΑΕΕ

Δυσλειτουργικό θεωρεί σε μεγάλο βαθμό το ισχύον νομικό πλαίσιο του ΟΑΕΕ ο Συνήγορος του Πολίτη, με αφορμή πλήθος αναφορών από ασφαλισμένους που διαμαρτύρονται για «υπέρμετρες» χρεώσεις, τόσο τακτικών εισφορών, όσο και τελών καθυστέρησης, τις οποίες θεωρούν δυσβάστακτες, ιδίως εν μέσω της οξείας οικονομικής κρίσης.