Σελίδες

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Το παρακράτος σκότωσε δύο ακόμη παιδιά και μας οδηγεί σε εμφύλιο. Δολοφονούν την Ελλάδα

Μετά τον τραγικό χαμό του Παύλου Φύσσα, το παρακράτος χτύπησε ξανά και σκότωσε δύο νέα παιδιά που μόλις είχαν εισέλθει στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους ενώ ένα ακόμη χαροπαλεύει για τη ζωή του.

Mona Lisa - Atlantic five Jazz Band


Ο καλός πράκτωρ είναι «τάφος» (!)

Πράκτωρ «Θου-Βου» μας προέκυψε ο Πάγκαλος ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε πως «διασκέδαζε παρακολουθώντας τον Αμερικανό πρέσβη» στην Αθήνα,εκθέτοντας μας διεθνώς...

Ένα καλό password είναι μόνο η αρχή

Tο μόνο που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τα ηλεκτρονικά σου δεδομένα είναι να φτιάξεις ένα δυνατό password και να θυμάσαι ότι ποτέ δεν είσαι απολύτως ασφαλής. Τα email υποκλέπτονται, οι συζητήσεις στα chat το ίδιο, τα wi-fi δίκτυα δεν είναι καθόλου ασφαλή. Ακόμα και αν χρησιμοποιείς εξελιγμένα προγράμματα κρυπτογράφησης μπορείς δυσκολέψεις το “σπάσιμο” αλλά όχι να το αποτρέψεις.

Ρύθμιση ανάσα για 97.000 δανειολήπτες του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας

Ερχεται ρύθμιση για τα δάνεια του ΟΕΚ που αφορούν 97.000 άτομα που έχουν τώρα τη δυνατότητα να αναδιαπραγματευτούν τους όρους του δανείου τους με τις τράπεζες.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ Οι 43 παθήσεις που παίρνουν οριστικά αναπηρική σύνταξη - Ολόκληρος ο πίνακας

Οριστικές αναπηρικές συντάξεις αποκτούν - και δεν θα εξετάζονται, πλέον, από τα ΚΕΠΑ - άτομα χωρίς μέλη, πραγματικά τυφλοί, νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, άτομα με μεσογειακή αναιμία, αλτσχάϊμερ (με ποσοστό αναπηρίας 67% και πάνω) κ.α.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ «Σήμερα άνεργοι, αύριο άρρωστοι»

«Βόμβα για τη δημόσια υγεία, έτοιμη να εκραγεί» χαρακτηρίζει την ανεργία των νέων στη Βρετανία η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ), προειδοποιώντας εκ νέου για καταστροφικές συνέπειες τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο εάν χιλιάδες νέοι άνθρωποι δεν αποδράσουν από τη «ζωή χωρίς εργασία».