Σελίδες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Τελικά κανένας ζωντανός κυκλοφορεί ακόμα?

Η γη μπορεί να γυρίζει αλλά εγώ είμαι σταθερά καρφωμένη σ΄ενα σημείο. Εδώ στο κλουβί με τις τρελές Στη χώρα που το αυτονόητο θεωρείται πλέον ανατρεπτικός τρόπος σκέψης.

Walk on the Wild Side - Lou Reed lyrics


Ξεκίνησε η υποβολή αίτησης για επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Λειτουργεί πλήρως το Taxisnet

Ξεκίνησε να λειτουργεί από την Παρασκευή το Taxisnet το οποίο αφορά στις αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.

Οι παράλογες προτάσεις της Κομισιόν: «Σουίτες» σε ορνιθοτροφεία, νόμος για την καμπυλότητα των αγγουριών και άλλες εξωφρενικές διατάξεις

Η γραφειοκρατία και οι κανονισμοί οι οποίοι φαίνονται εξωπραγματικοί, δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο, αλλά ευρωπαϊκό, με την Κομισιόν να δίνει το «παράδειγμα» των διατάξεων που υπερβαίνουν την κοινή λογική.

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Π.ΗΦΑΙΣΤΟ (upd) "Άμεση έξοδος από τα Μνημόνιο γιατί αλλιώς θα ωχριά το 1922 από αυτό που θα συμβεί"!

Μια τοποθέτηση που αξίζει να μελετηθεί καθώς υποδεικνύει την εθνική ανάγκη αποτίναξης του εθνικού ζυγού της τρόικα και παραθέτει ενας "οδικό χάρτη" για το πως μπορεί αυτό να συμβεί" ο καθηγητής  Διεθνών - Στρατηγικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Παναγιώτης Ήφαιστος στην ιστοσελίδα του υποστηρίζοντας ότι "Τα όσα έρχονται για την Ελλάδα γράφει θα κάνουν τη καταστροφή του 1922 να μοιάζει με ασήμαντο ιστορικό γεγονός".