Σελίδες

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

"Δεν θα σου επιτρέψω ξανά να με πείσεις με τις κατασκευασμένες σου δήθεν «Αλήθειες»"

Κουράστηκα, από τις κορώνες σου τις ετεροχρονισμένες.

Βαρέθηκα, να προσπαθείς να με πείσεις για τη μισή σου την «αλήθεια», την κολοβωμένη και ορφανή, ενώ παράλληλα κάνεις το «διαιτητή», ανάμεσα στα διάφορα μεταλλαγμένα «αρπακτικά της εξουσίας», που παρελαύνουν από τα πάνελ σου.

ΒΙΑ!!!

Σεβαχ Ο Θαλασσινός



Άνεργοι, ακτήμονες, ανέστιοι Ελληνες

«Πλειστηριασμοί κατά ριπάς! 100.000 “πράξεις” για ακίνητα και αυτοκίνητα έως το τέλος του 2013. Πενήντα σπίτια την ημέρα βγαίνουν στο σφυρί. Καταιγίδα εντολών για κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και καταθέσεων». Αυτό ήταν ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας μας και αποτύπωνε σ' όλο το ανατριχιαστικό μέγεθός του το αβάσιμο της θεωρίας για «ιστορία επιτυχίας» που τάχα... γράφεται το τελευταίο διάστημα. Οι Ελληνες χάνουν τα πάντα. Κινητά και ακίνητα. Κόποι και θυσίες ολόκληρων γενεών καταλήγουν στο τίποτα και ουσιαστικά δημεύονται από το κράτος για να ικανοποιηθούν οι ορέξεις των εχθρών της πατρίδας μας.

"ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ" Β.Μαρκεζίνης: "Μόνο ένα άνοιγμα πρoς τη Ρωσία μπορεί να σώσει την Ελλάδα"

Το «άνοιγμα» προς τη Ρωσία είναι η μόνη διέξοδος από την κρίση για την Ελλάδα. Αυτό υποστηρίζει ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, ο Έλληνας με τη διεθνή ακαδημαϊκή, καθηγητική και επιστημονική καριέρα. Υποστηρίζει πώς ο μόνος ηγέτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και επικρίνει σφόδρα τους Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι ευθύνονται για την κρίση σήμερα στη χώρα μας. «Υπάρχει έλλειμμα ηγετών. Αυτοί που έχουμε είναι υποταγμένοι σε ξένα συμφέροντα», επισημαίνει και προσθέτει πώς "πώς είναι μοναδικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία μία κυβέρνηση να χτυπά τη δική της τάξη".

νέος οδηγός !!!

Louis Armstrong - When The Saints Go Marching In


Αναγκαστική επιστροφή στον ΟΑΕΕ για 60.000 ασφαλισμένους

Τη διάσωση του ελλειμματικού ΟΑΕΕ, μέσω της επιστροφής 60.000 ασφαλισμένων από τον ΟΓΑ και το ΙΚΑ, σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες της "Καθημερινής της Κυριακής".

Μετάνιωσες για το τατουάζ;Μάθε για τη διαδικασία αφαίρεσης

Τα τατουάζ σαν μόδα και συχνότητα εφαρμογής γνωρίζουν άνθηση στις ημέρες μας. Μολονότι αρχαίο έθιμο σε κάποιες φυλές γνώρισε πρώτα έντονη αποδοχή ανάμεσα στους ναυτικούς στις αρχές του αιώνα ενώ αργότερα εγκαταλείφθηκε, τέθηκε στο περιθώριο από τα κοινωνικά δεδομένα ενώ αναβιώνει σήμερα σε έντονο βαθμό. Παράλληλα όμως με αυτή την νέα άνθηση δημιουργείται και η ανάγκη για την αφαίρεσή τους ή ακόμα και κατά σημεία απομάκρυνση τους προκειμένου να γίνει ένα νέο τατουάζ στο ίδιο σημείο.

Σε απόγνωση οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης

Κάθε χρόνο, συνεχής συρρίκνωση του αριθμού των συμβολαίων αγοραπωλησίας ακινήτων, καθώς και των δωρεών και των γονικών παροχών, σημειώνεται στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της κρίσης, της αύξησης της φορολογικής επιβάρυνσης στα ακίνητα και των απαγορευτικών πλέον όρων τραπεζικής χρηματοδότησης, όπως υποστήριξε σήμερα η πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων της πόλης, Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίση.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Πώς υπολογίζεται ο στρεμματικός φόρος στα αγροτεμάχια

Ρεπορτάζ Κώστας Τσαχάκης Μαρία Βουργάνα.


Στην τσιμπίδα της εφορίας πέφτουν για πρώτη φορά τα αγροτεμάχια.
Με την θεσμοθέτηση του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων για πρώτη φορά επιβάλλεται για πρώτη φορά “στρεμματικός” φόρος για καλλιεργούμενες εκτάσεις , αγρούς βοσκοτόπια και λοιπές εκτός σχεδίου εκτάσεις.

Στο χωριό Λιποχώρι Πέλλα: 49χρονος έκλεψε... 200 κιλά ακτινίδια

Έβαλε τα φρούτα σε 10 τελάρα αλλά τον αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος