Σελίδες

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΕΦΑΛΑ - ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ


Συνήγορος του Πολίτη: Μην βάζετε χέρι σε μισθούς και συντάξεις

Μήνυμα προς το υπουργείο Οικονομικών από το Συνήγορο του Πολίτη. Θα πρέπει το υπουργείο, κάθε φορά που δίδεται εντολή κατάσχεσης, να επαναλαμβάνει στις τράπεζες και να εφιστά την προσοχή περί ακατάσχετου στους λογαριασμούς μισθοδοσίας, σύνταξης κλπ., σημειώνει η ανεξάρτητη Αρχή.
Αυτό τονίζει ο Συνήγορος του Πολίτη με αφορμή πλήθος αναφορών που έχει δεχθεί για κατάσχεση ποσών, τα οποία προέρχονται από μισθούς ή συντάξεις, χωρίς να τηρηθεί από την τράπεζα ο περιορισμός του ακατάσχετου, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο.

Απόφαση - βόμβα του Αρείου Πάγου για τα εργατικά ατυχήματα

Τα πάνω- κάτω στην επιδίκαση αποζημιώσεων λόγω εργατικού ατυχήματος, φέρνει ο Άρειος Πάγος με απόφαση του η οποία ξεκαθαρίζει ότι άλλες είναι οι προϋποθέσεις για την αποζημίωση λόγω περιουσιακής ζημίας που υφίσταται ο παθών και άλλες λόγω ηθικής βλάβης, όπου δεν απαιτείται δόλος αλλά αρκεί πταίσμα του εργοδότη!

Abba - Voulez-Vous


το σύμπαν και η βλακεία δεν έχουν όρια !!!

Τι πρέπει να κάνεις όταν σε αποδοκιμάζουν και σε απορρίπτουν

Τι κάνουμε όταν μας απορρίπτουν παρά τις προσπάθειές μας να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους. Πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε την ψυχολογική αναστάτωση που δικαιολογημένα νιώθουμε;

Αποζημίωση 5.000 ευρώ στον Κούβελα για εξύβριση από Μπουτάρη

Αποζημίωση ύψους 5.000 ευρώ επεδίκασε το δικαστήριο στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Κούβελα, για εξύβριση από τον νυν δήμαρχο, Γ.Μπουτάρη.

Θα εισπράττουν επίδομα 3 μηνών και 5 ημερών Τροπολογία - ανάσα για την επιδότηση των εργαζομένων στον τουρισμό από τον ΟΑΕΔ

Με τροπολογία που θα κατατεθεί την Παρασκευή στη Βουλή – την οποία είχε προαναγγείλει  πριν από μια εβδομάδα το newmoney.gr - «σώζεται» το εποχιακό επίδομα ανεργίας  για 120.000 εργαζομένους στον Τουρισμό, στους οποίους είχε δοθεί υπόσχεση ότι θα τροποποιηθεί ο μνημονιακός νόμος του 2011 που καταργούσε την επιδότησή τους από τον ΟΑΕΔ κατά τους χειμερινούς μήνες, αν είχαν καλύψει το πλαφόν επιδότησης τα προηγούμενα χρόνια.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΩΛΗΣΗ ΓΗΣ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» Απόφαση-ράπισμα για κυβέρνηση και χρυσοθήρες 15 εκατ. ευρώ μικρότερο του πραγματικού το τίμημα * Κατρακυλά η μετοχή της εταιρείας

Παράνομη και ασυμβίβαστη με την κοινή αγορά είναι η πώληση εγκαταστάσεων και γης από το ελληνικό Δημόσιο στην «Ελληνικός Χρυσός», σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.