Σελίδες

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Βαρουφάκης: Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε. Τη χρεοκοπία!

Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα... χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε...

αλκοτέστ σε τύφλα σουρωμένο !!!

Το νερό φέρνει πόλεμο;

Το νερό από πηγή ζωής καθίσταται απειλή για την ύπαρξη ολόκληρων κρατών. Ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται και καταναλώνει όλο και περισσότερους φυσικούς πόρους.

ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ Τα νέα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

Τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων χορήγησης επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και την αύξηση του ποσού επιδότησης στα 0,35 ευρώ/ λίτρο αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών.

Δελαστίκ: Θέλουν αριστερούς στη φυλακή!..

Υπέρτατος πολιτικός στόχος του Αντώνη Σαμαρά είναι η παραμονή του στην πρωθυπουργία με κάθε μέσο. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον…Βαγγέλη Βενιζέλο – να παραμείνει υπουργός του Σαμαρά πάση….

παιδι μονο στο σπιτι !!!


Blue Moon-Billie Holiday


Νέο κούρεμα στο επίδομα τέκνων - Ο ΟΓΑ λαμβάνει υπόψη τα τεκμαρτά εισοδήματα

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών κατά την εκκαθάριση των φετινών φορολογικών δηλώσεων πολιτών που το 2012 είχαν εισοδήματα κάτων των 6.000-7.000 ευρώ, προσδιόρισαν τα τελικά φορολογητέα εισοδήματα τους με βάση τα τεκμήρια διαβίωσης σε επίπεδα υψηλότερα των 9.000 - 12.000 ευρώ.

Διατροφή που θα σας ανοίξει τα μάτια: Βελτιώστε την όρασή σας τρώγοντας ντομάτες με ελαιόλαδο

Μια εκπληκτική θεραπεία για την υγεία των ματιών σας μόνο με ντομάτα και ελαιόλαδο. Πρόσφατες μελέτες επιβεβαίωσαν τις πλούσιες αντιοξειδωτικές ιδιότητες της ντομάτας και την ευεργετική της δράση στην ανθρώπινη υγεία.

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ Όλες οι αλλαγές στο ασφαλιστικό

Αλλαγές με 22 τουλάχιστον ρυθμίσεις που επηρεάζουν συντάξεις, όρια ηλικίας, επιδόματα ανεργίας, εφάπαξ, ασφαλιστικές κρατήσεις αλλά και τους μισθούς 3 εκατ. εργαζομένων φέρνει η εφαρμογή ψηφισμένων διατάξεων που μπαίνουν σε ισχύ από την 1/1/2014, αλλά και μια σειρά νέων παρεμβάσεων που δρομολογούνται για τη βιωσιμότητα των Ταμείων προκειμένου να καλυφθούν τα υψηλά ελλείμματα που αποτυπώνονται στους προϋπολογισμούς τους για την επόμενη χρονιά.
 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΟΧΙΚΟ, ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Η ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ Πούλα το και πήγαινε στο χωριό

ΟΛΑ στο «σφυρί», ακόμη και η πρώτη κατοικία, υπό προϋποθέσεις, αυτή φαίνεται να είναι η γραμμή της κυβέρνησης, στην περίπτωση που ο δανειολήπτης έχει αποδεδειγμένα περιουσιακά στοιχεία (πάνω από ένα όριο), διαθέτει λόγου χάρη, οικόπεδα, καταθέσεις, σε αυτή την περίπτωση η πρώτη κατοικία του θα μπορεί να πληστειριαστεί.