Σελίδες

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κ.Καστοριάδης: ΟΥΧ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ

Ιδέες - Δόγματα και Ανθρώπους - Δεσπότες

τι εννοούσατε ;

Αν θυμηθείς τ' όνειρό μου


Το φινάλε το χρέος αυτοκαταστρέφεται

Το χρέος είναι ιός που βρίσκει έναν ξενιστή οργανισμό και αναπτύσσεται. Αναπτύσσεται και εξαπλώνεται σε όλα τα υγιή όργανα και φτάνει εν τέλει και στην καρδιά.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Μαζεύουν τρόφιμα για τη μητέρα του Στουρνάρα!

Δέμα με τρόφιμα και ρούχα ετοιμάζει ομάδα Ηρακλειωτών με παραλήπτρια την μητέρα του Υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, η οποία σύμφωνα με δήλωση του γιου της, ζει με 500 ευρώ το μήνα.

Ηλεκτρονικά πλέον η έκδοση ενσήμων και γραμματίων από τους δικηγόρους

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η αγορά των ενσήμων από τους δικηγόρους και η έκδοση των γραμματίων προείσπραξης δικηγορικών αμοιβών (εισφορών) θα γίνεται πλέον ηλεκτρονικά, μέσω του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ). Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ των άλλων, στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Δικαιοσύνης, υπό τον γενικό γραμματέα Ν. Κανελλόπουλο και με τη συμμετοχή του προέδρου του ΔΣΑ Γ. Αδαμόπουλου.

δεν δουλεύαν τζάμπα το καλοκαίρι !!!


Cat Stevens "Wild World"


Η οικονομική κρίση μας κανει επικίνδυνους οδηγούς

Η καθημερινή πίεση, τα προβλήματα που είναι σημαντικά και απρόβλεπτα, η μελαγχολία και το στρες, έχουν αυξήσει τα τροχαία ατυχήματα δραματικά. Ακόμα και το ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο που μπορεί να μεταδίδει κάποια ενοχλητική είδηση, επηρεάζει την συμπεριφορά του οδηγού. Αλλά ας δούμε τους λόγους που μπορεί να έχουν επίδραση στην συμπεριφορά του οδηγού περισσότερο από ποτέ άλλοτε.

Βασική αιτία, το χαράτσι στα ακίνητα 1,3 δισ. ευρώ οι απλήρωτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Εκρηξη χρέους κατά 10% τον Ιούλιο και τον Αύγουστο λόγω κλιματιστικών - Στους 7 μήνες ανεβάζει η Επιχείρηση την περίοδο χάριτος πριν από τη διακοπή

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ Βασικό κριτήριο τα πτυχία στην επιλογή διευθυντών

Του Ηλία Μπενέκου
Σημαντικές αλλαγές στο τρόπο επιλογής προϊσταμένων στο Δημόσιο ετοιμάζεται να προωθήσει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τα τυπικά προσόντα, έναντι της ιεραρχίας. Αλλωστε, η νομοθετική πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου, δεν έφθασε ποτέ στη Βουλή, καθώς μεσολάβησε ο ανασχηματισμός του Ιουνίου και η απομάκρυνση του Αντ. Μανιτάκη.

Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου το επίδομα των 176 ευρώ

Στην πλήρη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου παρέπεμψε το Εργατικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου το ζήτημα της καταβολής ή όχι του επιδόματος των 176 ευρώ σε διάφορες κατηγορίες εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα, ως ζήτημα εξαιρετικής σημασίας που απασχολεί μεγάλη κατηγορία εργαζομένων.