Σελίδες

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Κάποιοι μας σπρώχνουν σε νέα, επικίνδυνη ατραπό

Τα όσα συμβαίνουν ενισχύουν ή διαλύουν το υπάρχον πολιτικό σύστημα;
Αν το ενισχύουν, τότε θα συνεχιστεί ακόμη πιό βίαιη η κατοχή της χώρας.
Αν το διαλύουν, τότε μήπως οδηγούμαστε σε απαξίωσή του και προετοιμαζόμαστε (από το ίδιο το σύστημα) για μία "αναγκαία λύση" που θα μας εμφανιστεί ως "μοναδική σωτήρια λύση";

Θάλασσες - Ηλίας Κλωναρίδης


Γιώργος Δελαστίκ: Ο Σαμαράς θέλει να… πάρει τα σπίτια των Ελλήνων!

«Κυβέρνηση της Αριστεράς» και «ΣΥΡΙΖΑ ως προστάτης και εγγυητής της ατομικής ιδιοκτησίας» είναι δύο πράγματα εξ ορισμού ασυμβίβαστα και αλληλοαποκλειόμενα ακόμη και σε μεταβατικό στάδιο, γιατί «ατομική ιδιοκτησία» δεν είναι μόνο το σπιτάκι του απλού πολίτη, αλλά και τα εργοστάσια και οι τράπεζες και οι μεγάλες ακίνητες περιουσίες.

Πόλεμος συμμοριών..

Κλασσικό..

      Από τον καιρό του Αλ Καπόνε και των άλλων ''Νονών'' των μαφιόζικων εγκληματικών συμμοριών, ο πόλεμος μεταξύ τους, ήταν ο τρόπος ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών για τον έλεγχο των περιοχών δραστηριοτήτων και ''προστασίας'' τους.

     Σήμερα βρισκόμαστε μάρτυρες ενός...

Εκλογές στις 3 Νοεμβρίου;

Για εθνικές εκλογές ετοιμάζονται πλέον τα επιτελεία του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα μετά και τις συλλήψεις του Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Μείωση φόρου για όσους πληρώνουν με πιστωτική και χρεωστική κάρτα

Οι φορολογούμενοι που θα συναλλάσσονται με την χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών θα απολαμβάνουν από το 2015 έκπτωση από τον φόρο εισοδήματος ύψους 2%-3% επί της αξίας των αγορών τους, σύμφωνα με σενάριο που επεξεργάζεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, αλλά ακόμη δεν έχει λάβει την έγκριση της τρόικας.

Απελευθερώνονται οι ομαδικές απολύσεις έως το τέλος του χρόνου

Έπεσε και το κάστρο του ορίου των απολύσεων. Έως το τέλος του χρόνου, ο Υπουργός Εργασίας θα φέρει στη Βουλή νέο θεσμικό πλαίσιο για τις ομαδικές απολύσεις ώστε  να αρθεί κάθε «τυπικό» εμπόδιο που θέτει ο νόμος, όπως είναι η υπογραφή του εκάστοτε υπουργού Εργασίας για την έγκριση των απομακρύνσεων πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.