Σελίδες

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μάνος Λοΐζος - Ο μέρμηγκας | Manos Loizos - O mermigkas


Δεν θέλω να σας μοιάσω.

Δεν θέλω να σας μοιάσω.

Τι είναι η καψούρα;

Στην καθομιλουμένη, καψούρα ονομάζουμε εκείνο το αρχικό στάδιο του έρωτα με κάποιον/α που πραγματικά σου παίρνει τα μυαλά, που σου προκαλεί εμμονή, που δεν αντέχεις λεπτό χωρίς την παρουσία του/της. Όσοι την έχουμε περάσει και μάλιστα αρκετές φορές μπορούμε να πούμε ότι είναι μια έντονη εμπειρία πάνω στην οποία πάτησε κυρίως η μουσική βιομηχανία (τα γνωστά καψουροτράγουδα είναι απαραίτητο συστατικό μιας τέτοιας φάσης) και άλλες όπως αυτές των ποτών και των τσιγάρων για παράδειγμα.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ανοίγουν κύκλο του αίματος - Ποιοι θέλουν εμφύλιο και αίμα στην χώρα;

Σε αιματηρή τροχιά μπήκε από σήμερα η πολιτική ζωή του τόπου με την προσπάθεια των κομμάτων του συνταγματικού τόξου να χρεώσουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή μια δολοφονία.

U2 - With Or Without You

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ενέκρινε την ένταξη στις εξετάσεις που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ, τη γονιδιακή εξέταση καρκίνου του μαστού με την οποία διαχωρίζονται οι γυναίκες που έχουν όφελος από την χημειοθεραπεία από αυτές που απλά επιβαρύνονται από αυτή.

άρχισε η κινητικότητα των υπαλλήλων !!!

Φόρος στα αγροτεμάχια με 7 συντελεστές και μέγιστη επιβάρυνση 236 ευρώ το στρέμμα


Σε διορθώσεις των επιμέρους συντελεστών την τελευταία στιγμή προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, έτσι ώστε να περιοριστεί ο ελάχιστος και ο μέγιστος φόρος στα αγροτεμάχια. Ωστόσο, η διατήρηση του ειδικού συντελεστή 5 στη περίπτωση που υπάρχει και κατοικία εντός του αγροτεμαχίου, απειλεί να μετατρέψει σε... κόλαση τη ζωή των ιδιοκτητών τους.

Εφάπαξ οι πληρωμές των προστίμων

Χωρίς την προσαύξηση του 2% που επιβάλλεται τώρα στο 50% της οφειλής θα μπορούν να εξοφλούν οι υπόχρεοι τον ΦΠΑ που προκύπτει από χρεωστικές περιοδικές δηλώσεις, εάν η πληρωμή γίνεται μέσα στον μήνα υποβολής των δηλώσεων.

Έκθεση-φωτιά του ΟΟΣΑ για συντάξεις και επιδόματα


Ρεπορτάζ: Μαυρούλη Αργυρώ
Ριζικές αλλαγές στα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας, αλλά και νέες ανατροπές στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης μέσω της περαιτέρω συγχώνευσης των υπαρχόντων ασφαλιστικών φορέων προβλέπει μελέτη του ΟΟΣΑ, που έχει ήδη στα χέρια του ο υπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.