Σελίδες

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόβλεψη Κάλχα:"Σε λίγες μέρες τα ταμειακά αποθέματα θα αρκούν μέχρι τον Οκτώβρη"

Την επόμενη Δευτέρα έρχεται στην Αθήνα η τρόικα. Αν πιστέψει, βέβαια κανείς τον πρωθυπουργό και τον Στουρνάρα, δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα μιας δεν θα ζητηθούν νέα μέτρα. Τα παιδιά απλά έρχονται, για να χαρούν το αττικό φθινόπωρο!

Nομική βιομηχανία υιών Σιούφα - Τα πιράνχας των κατασχέσεων






Οι γιοι του πρώην υπουργού και πρώην προέδρου της Βουλής με 500 δικηγόρους-συνεργάτες είναι πρωταθλητές στους πλειστηριασμούς, την είσπραξη απαιτήσεων, τις διαταγές πληρωμής και τις διαδικασίες προσωποκράτησης

Όλα του γάμου δύσκολα !!!

Ouzo otan pieis - Haris Alexiou


Στο «σφυρί» σπίτι για χρέος 750 ευρώ

Στο σφυρί για χρέος 751,35 ευρώ βγάζει ο δήμος Αθηναίων το σπίτι δημότη με εκτιμώμενη αξία 200.000 ευρώ στην περιοχή του Λόφου Σκουζέ.

Βιοχαλκέντερη ανάπτυξη


 
Το ότι η εταιρία Βιοχάλκο μεταφέρει την έδρα της στο Βέλγιο, αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα για την οικονομία της Ελλάδας, αλλά και για την αξιοπιστία της κυβέρνησης.

Έπαθε σοκ όταν έμαθε στο μήνα του μέλιτος ότι ο άνδρας της...

Ο πατέρας της νύφης, ο 51χρονος Stephen Thatcher από τη Βρετανία, δεν άντεξε τα νέα και επιτέθηκε στον γαμπρό του όταν έμαθε ότι ο νεαρός είχε απατήσει την κόρη του και αποφάσισε μάλιστα να της το αποκαλύψει  κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους.

«Η τράπεζα μου άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό - Δικαιούται να το κάνει;»

Με την έξαρση στο φαινόμενο των «κόκκινων δανείων» και τις συνεχείς καθυστερήσεις των πληρωμών, οι οφειλέτες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με πρακτικές πρωτόγνωρες. Τράπεζες «κυνηγούν» εγγυητές δανείων, κληρονόμους, και κατάσχουν χρήματα από κοινούς λογαριασμούς. Τι είναι νόμιμο και τι παράνομο σε αυτές τις πρακτικές; Που μπαίνουν τα όρια; Δείτε τι προβλέπει το νομοθετικό πλαίσιο.

«Βούλιαξαν» παραγωγή και εισοδήματα Τεράστιες απώλειες έως και 75% σε βασικά μεγέθη της οικονομίας από την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008

Τεράστιες απώλειες μέχρι και 75% σε παραγωγή, εισοδήματα, επενδύσεις και κατανάλωση καταγράφονται φέτος σε σύγκριση με το 2008, έτος κατά το οποίο η οικονομία εισήλθε σε ύφεση, ενώ οι αμοιβές επέστρεψαν στα επίπεδα του έτους 2002.

η χιονάτη οι και 7 νάνοι σε άλλη έκδοση...

Ennio Morricone - Le vent, le cri


Αποπληθωρισμό -1% εμφάνισε η Ελλάδα τον Αύγουστο, σύμφωνα με τη Eurostat


 Μετά την Ελλάδα το χαμηλότερο ποσοστό πληθωρισμού στην ΕΕ εμφάνισε η Βουλγαρία (-0,7%) και η Λετονία (-0,1%)

L’ Echo: Η απροθυμία των τραπεζών για πιστώσεις έστειλε τη Βιοχάλκο στις Βρυξέλλες

Στην απροθυμία των ελληνικών τραπεζών για παροχή πιστώσεων προς τις επιχειρήσεις του ομίλου ήταν, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βελγικής εφημερίδας «L’ Echo», ο λόγος που ο βιομηχανικός όμιλος «Βιοχάλκο» μεταφέρει την έδρα του στις Βρυξέλλες.

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο φόρο ακινήτων το 2014

Μεγαλύτερες φοροεπιβαρύνσεις στους φορολογουμένους που έχουν στην κατοχή τους μονοκατοικίες και εντός σχεδίου οικόπεδα μικρής και μεσαίας αξίας, αγροτεμάχια, καθώς και κατοικίες που δεν ηλεκτροδοτούνται αναμένεται να φέρει ο νέος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων που θα επιβληθεί το 2014, με στόχο την είσπραξη 2,9 δισ. ευρώ ετησίως.

«ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΑΠΟ Μ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Αυξήσεις - φωτιά έως 25% στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αύξησης της τιμής των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών κατά 25% ακόμα και μέσα στον Οκτώβριο.

Ακτινίδιο, το χωνευτικό!

Η κατανάλωση ενός ακτινιδίου μετά από ένα πλούσιο γεύμα, σύμφωνα με νέα μελέτη, χαρίζει ανακούφιση ενάντια στο άβολο φούσκωμα, καθώς ενισχύει την διαδικασία της πέψης.