Σελίδες

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Επέρχεται βίαιος διαχωρισμός των κοινωνικών τάξεων.

 
Eπειδή η βάση κάθε κοινωνίας, όπως και της ελληνικής, είναι το χρήμα, αυτή τη στιγμή, εξ αιτίας της στενότητας του χρήματος, επέρχεται εντός της ελληνικής κοινωνίας ένας βίαιος διαχωρισμός των κοινωνικοοικονομικών τάξεων.

Το Ρήγμα, η Έξοδος και οι Κάλπες

Του Σταύρου Λυγερού

Στα τέλη του 2012, ο Σαμαράς φιλοδοξούσε η κυβέρνησή του να φτάσει μέχρι αυτό το φθινόπωρο. Στο Μαξίμου προεξοφλούσαν ότι μετά τις γερμανικές εκλογές θα γίνουν κινήσεις που θα μεταστρέψουν το κλίμα στην οικονομία και κατ’ επέκταση θα τους ενισχύσουν πολιτικοεκλογικά.

10 λόγοι για να μην πληρώσω φόρους

1) Οι φόροι είναι επαχθείς σε σχέση με το εισόδημα.

Οι πραγματικοί λόγοι της επίθεσης στην Συρία. Του Γ.Βαρουφάκη

Σε κάποια συνοικία της Δαμασκού σιωπηλοί γείτονες μεταφέρουν στο νεκροταφείο πτώματα σε κατάσταση αγκύλωσης που μόνο η χρήση χημικών όπλων Σαρίν μπορεί να εξηγήσει – αέρια που κάνουν τους μυς να πετρώνουν, οδηγώντας το θύμα στην «τσιμεντοποίηση» και στον πιο επίπονο θάνατο που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Τι εννοούμε «Απαγορεύεται το παρκάρισμα» στην Αγγλία

Αριδαία: 55χρονος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα

Χθες (07.09.2013) το μεσημέρι, σε ορεινή δασική περιοχή της Αριδαίας Πέλλας, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε ένας 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος...

Πολίτες συνέλαβαν πορτοφολά στο Βόλο

Αποτελεσματικοί όσο και οι αστυνομικοί ήταν οι πολίτες που ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως μόλις άκουσαν έναν ηλικιωμένο να φωνάζει ότι του έκλεψαν το πορτοφόλι! Αμέσως άρχισαν να καταδιώκουν το δράστη και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον παραδώσουν σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.!
 

Εγώ κι εσύ μαζί!!!! Αλκίνοος Ιωαννίδης & Τζίμης Πανούσης


IΔΟΥ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ> Ελληνίδες δουλεύουν για 3 ευρώ την ώρα ώστε να έχουμε πλεόνασμα! Και το Αουσβιτς κερδοφόρο ήταν!

Iδού η ανάπτυξη έφτασε!

Οικονομική πληγή οι μετακινήσεις Ελλήνων για ψώνια στα Σκόπια

Τι δείχνει νέα έρευνα για τις διασυνοριακές μετακινήσεις με σκοπό τα ψώνια. Οικονομικές απώλειες διαπιστώνουν οι επιχειρηματίες στη Φλώρινα. Πολλοί Έλληνες προτιμούν την ΠΓΔΜ

Βαλια Κάλντα


Η "ζεστή κοιλάδα" είναι ένας μοναδικός τόπος σε υψόμετρο περίπου 1400 μ. περικλειόμενος από κορυφές: Αυγό (2177μ.), Φλέγγα (2157μ.), Μηλιά (2159μ.), Αυτιά (2081μ.), Πυροστιά (1966μ.). Η δυσκολία στην πρόσβαση που δημιουργούν τα βουνά συνετέλεσε μαζί με την ανακήρυξη σε Εθνικό Δρυμό το 1966, στην προστασία της άγριας ζωής. Αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια της Αρκούδας στην Ελλάδα. 

Μνημείο!!!

The Sound of Silence (Original Version from 1964)


Πώς να καταλάβετε έναν ψεύτη: Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μας όταν δεν λέμε την αλήθεια

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν λέμε ψέματα; Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πέρα από το ηθικό μέρος της υπόθεσης, ο ίδιος εγκέφαλος, αντιδρά με το δικό του τρόπο στην τέχνη της εξαπάτησης.
Τι συμβαίνει λοιπόν στον εγκέφαλό μας όταν προσπαθούμε εσκεμμένα να εξαπατήσουμε κάποιον και τι θα συμβεί αργότερα , όταν προσπαθούμε να θυμηθούμε τα ψέματα μας; Τις απαντήσεις δίνει μία νέα μελέτη από τον Αναπληρωτής Καθηγητή Ψυχολογίας Σιν Λέιν

Έως και 100 δόσεις για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία – Eξαιρούνται όσοι έχουν με μεγάλες καταθέσεις

Επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που οφείλουν στα ασφαλιστικά ταμεία χρέη που έχουν κατέστησαν ληξιπρόθεσμα μέχρι τις 31-12-12, μπορούν να τα ρυθμίσουν έως και σε 46 μηνιαίες δόσεις, αν όμως δεν έχουν μεγάλα ποσά υπολοίπων στις τραπεζικές τους καταθέσεις.

Ρεκόρ ισοβιτών στις ελληνικές φυλακές!

Τον μεγαλύτερο αριθμό ισοβιτών από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχει η Ελλάδα, καταγράφοντας πρωτοφανές ρεκόρ με 1.000 ισοβίτες μεταξύ 12.912 κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές. Αλλες χώρες της Ευρώπης δεν έχουν παρά μόνον μερικές δεκάδες ισοβίτες, όπως η Ολλανδία –με πληθυσμό 17 εκατ.– που έχει μόνον 90 και η Γερμανία 140.

Προσοχή στα παράνομα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων!

Την προσοχή των ιδιοκτητών οχημάτων που έχουν συμβόλαια στην ασφαλιστική εταιρεία «Lev Ins» εφιστά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων που ενημερώνει το κοινό ότι «τα ασφαλιστήρια της εταιρείας αυτής είναι παράνομα και δεν αναγνωρίζονται από την Τροχαία».

Κι όμως, δεν κουνιούνται όλες οι βάρκες


Οι δραμαμίνες θα είναι περιττές σε ένα πλοίο νέου σχεδιασμού που ναυπηγείται για λογαριασμό νορβηγικής εταιρείας. Χάρη σε ειδικές δεξαμενές νερού που κρύβονται μέσα στο κύτος, το πλοίο αντισταθμίζει την κίνηση των κυμάτων και προσφέρει έτσι αυξημένη άνεση για τους επιβάτες.