Σελίδες

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΙΟΣ: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

 
Πραγματικά ανατριχίλα προκαλούν τα όσα προβλέπει ο πατέρας Ελπίδιος για τον ερχομό του Αντίχριστου. Οι δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο, η επικείμενη εισβολή στη Συρία, καθώς και η εμπλοκή του Ισραήλ και του Ιράν, σύμφωνα με τον πατέρα Ελπίδιο, θα σταθούν το προπαρασκευαστικό στάδιο για την έλευση του ψευδοπροφήτη που θα φέρει, υποτίθεται, την παγκόσμια ειρήνη.

Aναζήτηση προθύμων για Συρία!


Ο Υπουργός Υγείας του Αμίν Νταντά...

Υπουργός έχει "ξεφύγει". Είπε πως θα θεωρεί όποιον γιατρό δεν γράφει γενόσημα, ότι τα πιάνει (λίγο αργότερα, οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ , του απάντησαν πως αυτός "τα πιάνει").

Γιατί οι Αμερικανοί επιμένουν να επιτεθούν στη Συρία - Μια ανάλυση που εξηγεί τους λόγους

Αξιωματικός που γνωρίζει πολύ καλά τον αμερικανικό τρόπο σκέψης και τις απόψεις αξιωματούχων διαφόρων κέντρων εξουσίας στις ΗΠΑ, αναλύει με άρθρο του στο Onalert τους λόγους για τους οποίους η Ουάσινγκτον επιμένει στην επίθεση στη Συρία. Τα όσα υποστηρίζει ανεξάρτητα από το αν
συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Το 80% των εγκεφαλικών μπορεί να προληφθεί!


Γνωρίζατε ότι έως και το 80% του συνόλου των εγκεφαλικών επεισοδίων μπορεί να προληφθεί; Αν και ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μπορεί να συμβεί στον καθένα, ορισμένοι παράγοντες κινδύνου μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κινδύνους και να μπορείτε αναγνωρίσετε τα συμπτώματα.

Αττική: Ο ιερέας, η κυρία δημάρχου και η σύζυγος σε... ροζ φόντο


Πρωτοφανές «ροζ» σκάνδαλο σε θέρετρο της ανατολικής Αττικής φέρνει στο φως η Εspresso της Κυριακής. Πρωταγωνιστές, ο δήμαρχος, η γυναίκα του, ο παπάς του κεντρικού ναού και η σύζυγός του. Η τελευταία μάλιστα έγινε ντεντέκτιβ και τσάκωσε στα πράσα τον ασυγκράτητο ιερέα.

Erotokritos.Ερωτοκριτος.Nikos Xilouris. Νίκος Ξυλούρης


Αδυνατούν να πληρώσουν οι πολίτες-Ξεπερνούν τα 60 δισ τα χρεη προς το δημόσιο

Τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το οικονομικό επιτελείο φανερώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι οι φορολογούμενοι σχεδόν αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημαντικές υποχρεώσεις του 2013 καθώς ξεπέρασαν τα 60 δισ. ευρώ τα χρέη προς το Δημόσιο στο τέλος Ιουλίου.

48 ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Με τις αμμουδερές παραλίες που διαθέτει σε απόσταση είκοσι λεπτών, το Φεστιβάλ Φιλίππων, τις γραφικές ψαροταβέρνες με το ντόπιο ψάρι και τα παραμυθένια σοκάκια της παλιάς πόλης, η Καβάλα αναδεικνύεται ιδανικός προορισμός για ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο.

Τι θα αλλάξει με τον Κώδικα των δικηγόρων





Πλήρης απελευθέρωση των δικηγορικών υπηρεσιών. Τα σημεία τριβής μεταξύ κυβέρνησης και δικηγόρων που απειλούν με κινητοποιήσεις.

Τα οικονομικά προβλήματα μειώνουν τις διανοητικές ικανότητες

Η πνευματική προσπάθεια που απαιτείται για να αντιμετωπιστούν τα βασικά θέματα διαβίωσης εξαντλούν τις διανοητικές ικανότητες των φτωχότερων ανθρώπων και δεν τους αφήνουν αρκετή ενέργεια ώστε να αφοσιωθούν στην εκπαίδευσή τους ή στην επαγγελματική τους κατάρτιση, υποστηρίζει μια μελέτη που δόθηκε στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ.

ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΩΣ ΤΙΣ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Αλλάζουν όλα στις εμπορικές μισθώσεις


Του Χρήστου Κολώνα
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για την αλλαγή του καθεστώτος στις επαγγελματικές μισθώσεις, με το υπουργείο Ανάπτυξης να προσανατολίζεται στη μερική απελευθέρωση της αγοράς. Ο χάρτης σε καταστήματα και γραφεία από τον Σεπτέμβριο αλλάζει με στόχο την επανεκκίνηση της αγοράς ακινήτων.