Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΑΣΗ.


Πρωί, γύρω στις 7, πήγαινα στη καθημερινή μου διαδρομή προς μετρό. Σταμάτησα στο περίπτερο και καθώς περίμενα τα ρέστα, άκουγα μια φωνή να έρχεται από κάπου. Μια φωνή που ήταν σαν κλάμα...
Προχωρώντας η φωνή γινόταν δυνατότερη μέχρι που σταμάτησα κάτω από μια πολυκατοικία ν΄ακούσω τι ήταν.

Η αβάσταχτη αναγούλα της εθνικής αηδίας

 
 O αντιπρόεδρος της "κυβερνητικής ιδιωτικής εταιρείας", μετατροπής μιας χώρας σε οικοδομικά υλικά,  να ζητάει από τις δυτικές νεοταξικές δυνάμεις να επέμβουν στρατιωτικά σε μια ξένη χώρα, με τις γνωστές τους εφαρμοσμένες συνταγές. Κάνοντας πως αγνοεί όλο το συνεπαγόμενο όλεθρο, την ανθρωπιστική κρίση που θα γιγαντωθεί και τις τελείως απρόβλεπτες αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα επηρεάσουν όλη αυτή την κρίσιμη ευρύτερη περιοχή του πλανήτη.

Γιατί απέτυχε η ρύθμιση χρεών σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ

Μόλις 6.588 αιτήσεις υποβλήθηκαν στο ΙΚΑ για υπαγωγή στη ρύθμιση της «Νέας Αρχής» από τις 20 Ιουνίου που τέθηκε σε ισχύ μέχρι και τις 9 Αυγούστου, τρανή απόδειξη ότι πλέον η αγορά έχει «στερέψει από ρευστό». Έτσι εξηγείται άλλωστε η κίνηση του υπουργείου Εργασίας να προχωρήσει σε δύο σημαντικές παρεμβάσεις, προκειμένου να διευκολύνει τους οφειλέτες, οι οποίοι όμως επιμένουν στο «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

Nikos Ksilouris - Νίκος Ξυλούρης: Ήτανε μια φορά - Once upon a time....



Πίσω τους μισθούς 9 ετών ζητά ο Δήμος Αθηναίων από αστυνομικό

Τους μισθούς 9 ετών, περίπου 500.000 ευρώ, σκοπεύει να διεκδικήσει δικαστικά από τον δημοτικό αστυνομικό που προσελήφθη το 2004 με πλαστά δικαιολογητικά (δήλωσε απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ) ο Δήμος Αθηναίων. Ο δημοτικός αστυνομικός εντοπίστηκε μετά από έλεγχο των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.

''SUCCESS STORY'' ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ Στο 27,6% αυξήθηκε η ανεργία στην Ελλάδα!

Στο 27,6% του ενεργού πληθυσμού αυξήθηκε η ανεργία στην Eλλάδα τον Μάιο, από 27% τον Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.

λευτερια στον αγωνιστη Ακη Τσοχατζοπουλο !!!

The Police - Dont Stand So Close To Me


Δίνουν άδειες κυκλοφορίας σε κόλλα Α4

Ελλειψη του εντύπου στις περιφέρειες καθώς δεν προχωρά ο διαγωνισμός. Η προκήρυξη αναμένεται το φθινόπωρο, οπότε η παραλαβή των εντύπων μπορεί να γίνει ακόμα και στα μέσα του 2014.

Ο Στουρνάρας, το παραμιλητό των Eλλήνων και ο λογαριασμός που δεν... βγαίνει


Χθες το βράδυ στην Βουλή ο Γιάννης Στουρναρας έκανε μια δήλωση:
“Ένα βασικό ερώτημα που τέθηκε είναι αν βγαίνει ο λογαριασμός. Πιστεύω πως ναι. Βαθύτατα από την καρδιά μου πιστεύω ότι ο λογαριασμός βγαίνει”, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών.

9 Τρόποι για να γυμνάζεστε στον καύσωνα

Αντί να χρησιμοποιείτε την ζέστη ως  δικαιολογία για να αποφύγετε την άσκηση, σας προτείνουμε μερικούς τρόπους για να ασκηθείτε ενώ έξω ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη.

Ποιοι γλυτώνουν νέο "τσεκούρι" στο εφάπαξ δημοσίου

Έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους εδώ κα δύο χρόνια, κι όμως κινδυνεύουν να δουν το εφάπαξ τους να μειώνεται για τρίτη συνεχόμενη φορά, χωρίς να έχουν βάλει στην τσέπη τους ούτε ένα ευρώ. Ο λόγος για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους για συνταξιοδότηση το 2012. Όταν ήδη είχε αποφασιστεί η πρώτη μείωση των εφάπαξ. Μέσα στον χρόνο επιβλήθηκε και δεύτερη περικοπή, ενώ μέχρι το τέλος του 2013 αναμένεται να κατατεθεί και τρίτη, η οποία θα ισχύσει όπως και οι προηγούμενες, αναδρομικά.