Σελίδες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.


Και ιδού τα μεγάλα ερώτηματα των ημερών...

παραλία !!! ώρες για χαλάρωμα...


Η γενιά μου σε κατάθλιψη

 
Η γενιά μου, ανάμεσα στα 40 και τα πενήντα είναι μια τυχερή άτυχη γενιά.

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΟΥ


Το παραμύθι του σοκ έλαβε επίσημα τέλος. Για σοκ θα μιλούσαμε αν κάποιο πρωί σε πετούσαν ξαφνικά από το σπίτι σου δίχως να το περιμένεις. Τώρα πλέον το περιμένεις. Σε προειδοποίησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το άφηναν να διαρρεύσει επί μήνες. Δεν αντέδρασες. Το αντίθετο, πήγες διακοπές.

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

BOULA PALA MES TO TAKSIDI TIS ZOIS



«Έξι Βόμβες θα σκάσουν στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη»!!! Ποιες είναι!!!

Η .... έβδομη, θα είναι του ελληνικού λαού επί των Προδοτών... κι εκεί να δείτε γέλια.... για τα κρεμασμένα σε τσιγκέλια κεφάλια τους....

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ Φυλακή χωρίς αναστολή για φοροφυγάδες

Εξαιρετικά αυστηρές ποινές για όσους φοροδιαφεύγουν προβλέπει ο νέος νόμος που ετοιμάζει η κυβέρνηση, με στόχο να πατάξει τη φοροδιαφυγή και να αυξήσει τα έσοδά της από τη φορολογία, αλλά και να αποσπάσει από τους φοροφυγάδες τα ποσά που αναλογούν στο Δημόσιο.

Οι 5 νόμοι της βλακείας!

Οι 5 νόμοι της βλακείας, σύμφωνα με τον ιστορικό Carlo Chipolla...   

Τρίκερι: Στην αγκαλιά του Παγασητικού

 

Με όλα τα νησιωτικά χαρίσματα, μα και κάτι από τη γοητεία του ορεινού του γείτονα, του Πηλίου, το ναυτικό Τρίκερι στέκει γαλήνιο στην πόρτα του Παγασητικού και σε περιμένει...

Απαλλάξου από τα παχάκια γύρω από τη μέση με 3 κινήσεις


Τα παχάκια γύρω από τη μέση ή love handles ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες, αφού δεν φεύγουν και τόσο εύκολα. «Είναι το πρόβλημα όσων τρώνε παραπάνω. Αυτό το μέρος του σώματος συσσωρεύει εύκολα λίπος και είναι δύσκολο να αλλάξει» εξηγεί η Barry Jay, ιδρύτρια του Barry’s Bootcamp, ενός προγράμματος που αγαπούν σχεδόν όλοι οι celebrities, όπως οι Katie Holmes, Alanis Morissette και Kim Kardashian.

Stand by me - B. B. King



Πως εξηγείται το φαινόμενο του δροσερού ελληνικού καλοκαιριού – Μελτέμια στο Αιγαίο και κλειστά κλιματιστικά


Σε αντίθεση με το περασμένο καλοκαίρι που θύμιζε... Κατάρ, οι φετινοί θερινοί μήνες κύλησαν και κυλούν σε πολύ πιο φυσιολογικά επίπεδα θερμοκρασίας. Ειδικά για τα δεδομένα που έχουμε συνηθίσει.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Πράσινο φως για ρυθμίσεις κόκκινων δανείων

Σε μαζικές ρυθμίσεις καθυστερούμενων δανείων που έχουν συνάψει με νοικοκυριά ή επιχειρήσεις προχωρούν οι τράπεζες. Τακτοποιούνται και υποθέσεις που έχουν τεθεί σε οριστική καθυστέρηση. Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ακόμα και με ρυθμισμένα δάνεια.

 

ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ Σεισμόσημο για όλα τα ακίνητα

Αλλεπάλληλες... σεισμικές δονήσεις σε όλη την επικράτεια αναμένεται να προκαλέσει η νέα απαίτηση των δανειστών για υποχρεωτική ασφάλιση των ακινήτων, κατά τα πρότυπα των οχημάτων, κάτι που θα φέρει νέα βάρη στους ήδη επιβαρημένους ιδιοκτήτες

Οι αλλαγές για τους πλειστηριασμούς

Ριζική ανατροπή στο σχέδιο για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά τις σφοδρές αντιδράσεις βουλευτών οι οποίοι απειλούν να μην ψηφίσουν τη σχετική ρύθμιση προκαλώντας κυβερνητική κρίση.

Αδειάζουν τα γηροκομεία

Στον υπ’ αριθμόν ένα στυλοβάτη της ελληνικής οικογένειας αναδεικνύεται η σύνταξη της γιαγιάς και του παππού. Με την ανεργία στα ύψη, τα επιδόματα και τους μισθούς πετσοκομμένα, οι λίγες εκατοντάδες ευρώ που λαμβάνουν μηνιαίως οι συνταξιούχοι μπορούν να κάνουν την κρίσιμη διαφορά σε μια οικογένεια. Αυτή είναι η κύρια αιτία πίσω από τη μαζική «εκκένωση» που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στα γηροκομεία όλης της χώρας.