Σελίδες

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Γιατί το φετινό καλοκαίρι είναι το πιο δροσερό των τελευταίων χρόνων

Μέτριες έως χαμηλές οι θερμοκρασίες για την εποχή, ενώ ο καιρός σε τίποτα δε θυμίζει τα εξοντωτικά κύματα καύσωνα των προηγούμενων ετών, γεγονός που έχει τραβήξει την προσοχή των επιστημόνων.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Δεν θέλω - Μπλέ

Κάπου υπάρχει κάτι και για σένα...

Η ανεργία μάλλον δεν ταιριάζει σε όλους τους τύπους ανθρώπων. Είναι μερικοί τύποι που νομίζεις ότι δεν θα ξεμείνουν ποτέ από δουλειά. Ότι και να συμβαίνει, κάπου θα ξετρυπώσουν ένα μεροκάματο. Είτε γκαρσονιλίκι είναι αυτό, είτε χαμαλίκι, είτε αγροτιλίκι κάτι θα βρίσκουν πάντα να κάνουν.

Καταπολεμήστε το αυχενικό σύνδρομο

Ταλαιπωρεί τους περισσότερους από εµάς, κάποιους µάλιστα έντονα. Το αυχενικό σύνδροµο δεν είναι µια αναγνωρισµένη πάθηση από την Ιατρική, αλλά περιγράφει µια σειρά συμπτωμάτων στον αυχένα και τη γύρω περιοχή (ώµοι, ωμοπλάτες, άνω κορµός). Στατιστικά, πάντως, τα 3/4 των ενηλίκων κάποια στιγµή παρουσιάζουν το πρόβληµα, ενώ ένας στους έξι υποφέρει από χρόνιο πόνο.
Αναγνωρίστε το

Σανίδα σωτηρίας από τα «κόκκινα» δάνεια -Ερχονται πακέτα ρυθμίσεων

Ερχονται ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες που θα περιλαμβάνουν μειώσεις επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής έως και 40 χρόνια, αλλά και περιόδους χάριτος πολλών μηνών από τις τράπεζες προκειμένου να πάρουν ανάσα οι καταναλωτές, αλλά και να μπει τέλος στα κόκκινα τα οποία συνεχώς αυξάνονται.

Ολλανδία: πρόβλημα στην οικονομία, τα «γυρίζουν» τώρα…


Έντονος είναι ο προβληματισμός στην Ολλανδία, αφού η οικονομία της χώρας δεν λέει να ανακάμψει και η αντιστροφή της υφεσιακής τάσης (τρίτος χρόνος) δεν αναμένεται πριν το 2014 με βάση τα πιο αισιόδοξα σενάρια που συνήθως υιοθετούν για πολιτικούς λόγους οι κυβερνήσεις… Τούτων λεχθέντων, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί η αλλαγή της στάσης της ολλανδικής κυβέρνησης που μέχρι σχετικά πρόσφατα κουνούσε επιτιμητικά το δάχτυλο στην ελληνική πλευρά…

πισίνα της κρίσης !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΕΥΡΩ-ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ !!!

Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει...

Τριστινίκα Τορώνη Σιθωνία


Η Τριστινίκα είναι μια απέραντη αμμουδιά που θυμίζει ακόμη πώς ήταν κάποτε οι υπόλοιπες αξιοποιημένες σήμερα ακτές. Για να φτάσετε στην αμμουδιά από τον κεντρικό δρόμο στρίβετε αριστερά στο χωματόδρομο. Στη νότια άκρη της αμμουδιάς υπάρχει οργανωμένο κάμπινγκ σε ένα ωραίο περιβάλλον με γρασίδι, ιτιές και λεύκες.

Jefferson Starship - Nothing's gonna stop us now (Lyrics)

Ποια είναι η σωστή διαφορά ηλικίας;

Ποια είναι η σωστή διαφορά ηλικίας;
Πόσο χρονών πρέπει να είναι το επόμενο κορίτσι σου; Μπορεί μια αριθμητική πράξη να σου το υποδείξει; Ποιες ηλικιακές ομάδες να αποφύγεις και ποια να προτιμήσεις; Ανοίγουμε τον καυτό φάκελο "ηλικία" για να βρεις το target group σου.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ανακοίνωσε νέες τιμές για το ειδικό τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Επιβάρυνση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, λόγω αύξησης κατά 120% του ειδικού τέλους ΑΠΕ από τη ΡΑΕ

Νέα επιβάρυνση για τους καταναλωτές στο λογαριασμό της ΔΕΗ φέρνει η απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας να αυξήσει το ειδικό τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Κάτοικοι της Θάσου έδιωξαν εκπρόσωπο του ΤΑΙΠΕΔ

Η διαδικασία των αποκρατικοποιήσεων και της πώλησης εκτάσεων σε τουριστικούς προορισμούς προκαλεί αντιδράσεις.

Βρίζοντας ελληνικά...


 
Με αφορμή τις βωμολοχίες του Πρωθυπουργού, μια ανθολογία βωμολοχιών...

Πτυχές της προσωπικότητάς καθορίζουν αν μας αρέσουν τα καυτερά

Ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς μας μπορεί να παίζουν καθοριστικό ρόλο όσον αφορά το πώς μας αρέσει το φαγητό μας: απλό και με ήπια γεύση ή πικάντικο και καυτό.