Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Κοίταζε τη χούφτα της

Με πλησίασε μια γυναίκα λίγο πριν τα σκαλάκια της εξόδου του μετρό. Τελευταία, διάφοροι άνθρωποι ζητάνε χρήματα όχι καθισμένοι όπως παλιά στην άκρη κάποιου πεζοδρομίου, αλλά κατεβαίνοντας στα εκδοτήρια των σταθμών του μετρό. Στέκονται δίπλα σου καθώς εσύ βάζεις τα κέρματα στο μηχάνημα. Έτσι, γρήγορα σκέφτεσαι ότι αυτό το εξωπραγματικό για την τσέπη σου 1,40, θα έπιανε περισσότερο τόπο αν αντί για εισιτήριο, γινόταν κουλούρι, καφές, τσιγάρο ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ή θέλει αυτός ο άνθρωπος. Η γυναίκα λοιπόν με πλησίασε, άρχισα να σκέφτομαι αν και πόσα ψιλά έχω, αν και πόσα θέλω να δώσω. Η γυναίκα όμως μόλις έφτασε μπροστά μου ζήτησε απλά αν έχω ένα εισιτήριο για να πάει σπίτι της. Τα ρούχα της έμοιαζαν με κουρέλια, το πρόσωπό της ήταν σε άσχημη κατάσταση και οι λέξεις της αν και κανονικά τοποθετημένες αντηχούσαν μόνο τη γενικευμένη απόγνωση. Θέλω ένα εισιτήριο να πάω στο Περιστέρι, σπίτι μου.

Ύπνος και ζώδια...

Μάθε, με βάση το ζώδιό του συντρόφου σου πως συμπεριφέρεται στο θέμα του ύπνου:

ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Το εκκαθαριστικό του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή

Ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Ηλίας Κασιδιάρης στη διάρκεια της ομιλίας του επί του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή παρουσίασε τρία εκκαθαριστικά πολιτών με το ίδιο εισόδημα, ενός μισθωτού, ενός ελεύθερου επαγγελματία και το δικό του!

Ετοιμάζουν σύλλογο και προσφυγές στα δικαστήρια Καταστρέφονται 70.000 δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο που βλέπουν το δάνειό τους να υπερδιπλασιάζεται

Το ελβετικό φράγκο εξακολουθεί να ...καίει 65.000 με 70.000 δανειολήπτες στεγαστικών δανείων, οι οποίοι προσανατολίζονται να συστήσουν Σύλλογο και να διεκδικήσουν το αυτονόητο, που είναι να «γυρίσουν» τα δάνεια τους σε ευρώ.

Στα σκαριά φορολόγηση ΙΧ βάσει λιανικής και όχι εργοστασιακής αξίας

Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθεί στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών πόρισμα ειδικής επιτροπής, το οποίο θα προτείνει τρόπους μετάβασης από το σύστημα φορολόγησης των ΙΧ με βάση τον κυβισμό, στο σύστημα φορολόγησης με βάση την αξία.

Πυξ Λαξ - Με Στέλνεις (Live 2011)

Απόγνωση στην αγορά...

Έμποροι και επαγγελματίες χωρίς περίθαλψη λόγω αδυναμίας καταβολής εισφορών...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Έδειραν το Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο - Το καζάνι της οργής βράζει...

Oργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.

Ταμείο «Πάρτα όλα» με το Καρότο των 100 δις

Ήρθε και μας πέταξε ένα κοκαλάκι από τα δις ευρώ που έβγαλαν οι Γερμανοί στην πλάτη μας, μας επέβαλε την KFW την τράπεζα δηλαδή που έβγαλε χρήματα από τα ελληνικά ομόλογα και τους τόκους των δανείων..…  Και την έκανε !

Πως θα πληρώσετε μισή εφορία!!!!

Άνθιμος: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με κάποιες απόψεις του συμφωνώ

Αίσθηση προκαλούν για ακόμα μία φορά οι δηλώσεις του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Yπάρχουν θέματα στα οποία συμφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σόιμπλε ...μάνα στο άρπαγμα !!!


The Beatles - Eleanor Rigby Lyrics


Σε 90 ημέρες η επιστροφή του ΦΠΑ αντί των 1.000!

Η επιστροφή φόρου γινόταν με καθυστέρηση έως και τριών χρόνων· τώρα θα αναζητούνται ευθύνες από τον αρμόδιο υπάλληλο της Εφορίας, αλλά και τον προϊστάμενό του

Πώς η μέντα ενεργοποιεί το μεταβολισμό

Τις ευεργετικές ιδιότητες της μέντας σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση του μεταβολισμού καταδεικνύει μελέτη που εκπόνησαν επιστήμονες του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας FAME Lab στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης.

Ο πραγματικός λόγος της επίσκεψης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών. - Επίδειξη ισχύος από Σόιμπλε στην Αθήνα

Τίποτα από τα όσα διατείνονται τα ΜΜΕ της διαπλοκής για τα δήθεν "δώρα" που έρχεται να κομίσει στην Ελλάδα ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών δεν ισχύει.

Νέο «λουκέτο» στις ασφάλειες αυτοκινήτου– Τι πρέπει να γνωρίζουν 170.000 θιγόμενοι οδηγοί

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου… Η αγορά είχε ουσιαστικά προεξοφλήσει το νέο «λουκέτο» στην αγορά του αυτοκινήτου καθώς η Τράπεζα της Ελλάδας είχε χτυπήσει το συναγερμό εδώ και εβδομάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί δεν χάνουν τα χρήματά τους για μια ακόμη φορά. Δείτε τις οδηγίες που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδας για τους θιγόμενους.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ 1.000.000 καταναλωτές δεν μπορούν να πληρώσουν τη ΔΕΗ

Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο οι καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμσ κσνονικά. Το αποτέλεσμα είναι να φτάνουν σε επίπεδα ρεκόρ φθάνουν οι διακανονισμοί για την πληρωμή των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος που κάνει η ΔΕΗ, καθώς περισσότεροι από ένα εκατομμύριο καταναλωτές έχουν εξασφαλίσει απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση χάρη στους διακανονισμούς, ενώ περισσότεροι από 430.000 έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες η ΔΕΗ στη δημοσιότητα με αφορμή τις δηλώσεις του Συνήγορου του Καταναλωτή.

Αυθαίρετα: Νομιμοποίηση σε 102 μήνες και με 50 ευρώ μηνιαίως

Διευκολύνσεις και εκπτώσεις στην αποπληρωμή των προστίμων, με στόχο να αυξηθεί το ποσοστό των πολιτών που θα νομιμοποιήσουν τα αυθαίρετά τους, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Ιδρύεται και νέο ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Τις 577.000 έχουν φτάσεις οι ανασφάλιστες οικογένειες, που αριθμούν πάνω από ενάμισι εκατομμύριο πολιτών και βρίσκονται σε πλήρες ασφαλιστικό κενό χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε σήμερα ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κατά τη διάρκεια υπογραφής Συμφώνου Συνεργασίας που υπέγραψαν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, η «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και η ΓΕΣΕΒΕ με σκοπό τη δημιουργία παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.