Σελίδες

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ενα κείμενο σοκ του Γιάννη Αγγέλη για την κόλαση που σε περιμένει μετά τον Σεπτέμβριο. Η κατάρρευση Κίνας-ΗΠΑ!

Η απόφαση του κ. Draghi να δηλώσει ότι θα κρατήσει τα επιτόκια του ευρώ χαμηλά –και γιατί όχι να τα μειώσει ακόμα περισσότερο– δεν ξάφνιασε τους αναλυτές αλλά…
ανακούφισε όπως φάνηκε τις αγορές.

to kalokairaki Το καλοκαιράκι Πορτοκάλογλου Νίκος

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ H ΔΕΗ έστειλε 130.000 χιλιάδες λάθος εκκαθαριστικά!

Το υπουργείο Οικονομικών καλεί πάνω από 1 εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν «χαράτσι» που τους χρέωσε παράνομα η ΔΕΗ και δεν οφείλουν, που έλαβαν το λογαριασμό ρεύματος μαζί με την α΄δόση του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων για το 2013.

Οι Κρητικές παραλίες με τα τυρκουάζ νερά

Τυρκουάζ νερά, λευκή άμμος, τοπίο που θυμίζει εξωτικό νησί.

Γενναίο κούρεμα σε δάνειο αυτοκινήτου στα Χανιά

Γενναίο κούρεμα σε δάνειο αυτοκινήτου αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων για δανειολήπτη από την Κίσαμο Χανίων.

(επ) Ανάσταση τώρα!



Μαζική και αυθόρμητη, αλλά και διαρκής προσέλευσης πολιτών σε διαμαρτυρία είναι το μυστικό της μόνης σωτηρίας που μπορεί πιά να έχουμε.

Η σεμνή τελετή λαμβάνει σύντομα τέλος


Το μήνυμα έρχεται από τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Περιμένανε εκατοντάδες χιλιάδες να σπεύσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, αλλά η απουσία του σχετικού ενδιαφέροντος προσγείωσε και τους πλέον αιθεροβάμονες. Αλλά και από τις ρυθμίσεις  “τελευταίας ευκαιρίας”, όπως τις έχουν ονομάσει  στην εφορία,  εισέπραξαν μία από τα ίδια: Οι πολίτες έγραψαν τις εκκλήσεις τις γραφειοκρατίας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Το κουδούνισμα!!!


Aretha Franklin - Respect [1967] (Original Version)

Απολύσεις μόνο στον καταραμένο ιδιωτικό τομέα




Του Γιώργου Κράλογλου

Με αναγκαστικό συνεταίρο το κράτος στα μισά κέρδη των μικρομεσαίων και με το «φορολογικό χέρι» στην τσέπη ακόμη και εκείνων των επιχειρηματιών που ζουν με δάνεια οι πιέσεις για κατάργηση των δικλείδων ασφαλείας στις απολύσεις ιδιωτικών υπαλλήλων θα γίνουν ασφυκτικές. Για τους κρατικούς υπαλλήλους όμως συνεχίζεται και επί Μητσοτάκη το «παραμύθι» Μανιτάκη περί κινητικότητας.

Το... άγχος της βαλίτσας στις πτήσεις

Συμβουλές για lost and found αποσκευές

Το κλασικό άγχος των ταξιδιωτών που επιλέγουν το αεροπλάνο ως μέσο μετακίνησης τους, είναι να μην χάσουν τις βαλίτσες τους.

Μετά είναι αργά!!!

Περιπτερού στην Πάτρα προσφέρει και ερωτικές υπηρεσίες!

 
Νέα περίπτωση γυναίκας περιπτερούχου η οποία εκτός από τσιγάρα πουλά και ερωτικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερους πελάτες!

Ταφόπλακα στις ελληνικές διεκδικήσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις!


Ταφόπλακα φαίνεται πλέον να μπαίνει στο ζήτημα των ελληνικών διεκδικήσεων από τη Γερμανία μετά την επίσκεψη Βέστερβελε στην Αθήνα. Φυσικά, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, το αντίθετο θα ήταν η έκπληξη.

Τι έκαναν οι παππούδες μας και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς Πώς μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα μια οικογένεια 14 προτάσεις για το νέο μοντέλο κατανάλωσης που ταιριάζει στην κρίση

Τι μπορεί να κάνει μια οικογένεια σε καιρό κρίσης; Οδηγός είναι οι λύσεις που εφάρμοζαν οι... παππούδες μας, αλλά και οι διέξοδοι που βρήκαν άνθρωποι που έζησαν σε παλιότερες δύσκολες εποχές, όπως αυτές καταγράφονται από τους ιστορικούς των κρίσεων.

Αν το δάνειο "κουρευτεί", ο εγγυητής συνεχίζει να οφείλει το σύνολο του ποσού! Οι παγίδες που αντιμετωπίζουν όσοι έχουν εγγυηθεί για δάνεια άλλων

Ο εγγυητής μπορεί να απαλλαγεί μόνο εφόσον ο δανειολήπτης προτείνει ένα άλλο πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο αυτό και το αποδεχθεί η τράπεζα
Η αύξηση των κόκκινων δανείων έχει φέρει στην επιφάνεια αρκετά προβλήματα που σχετίζονται με τις ευθύνες του εγγυητή. Αρκετοί πολίτες που είχαν εγγυηθεί δάνεια για λογαριασμό τρίτων στο παρελθόν βρίσκονται σήμερα "στριμωγμένοι", καθώς πολλοί δανειολήπτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Φόρος 4400 ευρώ (!) σε άνεργο με ένα ΙΧ και νοικιασμένο σπίτι


Σε ασκήσεις αναλγησίας επί …χάρτου επιδίδεται το υπουργείο Οικονομικών προφανώς για να …μετρήσει τις αντιδράσεις. Πώς αλλιώς εξηγείται το ότι προωθεί διάταξη που οδηγεί σε φόρο 4400 ευρώ σε έναν πολίτη χωρίς εισόδημα ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να ενοικιάζει ένα σπίτι και να κρατά στην κατοχή του ένα αυτοκίνητο;

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ Λύση για 550 οικοδομικούς συνεταιρισμούς

Του Κοσμά Ζακυνθινού
kzakinthinos@pegasus.gr
Mε τη μεταφορά συντελεστή δόμησης μέσω... Tράπεζας Γης επιχειρεί το υπουργείο Περιβάλλοντος

Ενα στα τέσσερα πακέτα τσιγάρα είναι λαθραίο- «Καμπάνα» για την δημόσια υγεία

«Εκρηξη» έχει σημειώσει η πώληση λαθραίων τσιγάρων στην ελληνική αγορά, με τα επίσημα στοιχεία να δείχνουν πως ένα στα τέσσερα πακέτα είναι λαθραίο, με τους καπνιστές παράλληλα να στρέφονται και στην παράνομη αγορά χύμα καπνού από τις λαϊκές αγορές αλλά και το διαδίκτυο.

Για να καλυφτεί η μαύρη τρύπα των 600 εκατ. ευρώ Στον ΟΑΕΕ ασφαλισμένοι από άλλα ταμεία όπως ο ΟΓΑ

Θα ενταχθούν όλοι οι αυτοπασχολούμενοι που σήμερα εξαιρούνται

Εφορία: Κίνημα... δεν δηλώνω το ΦΠΑ

Η μόνιμη απορύθμιση στην οποία βρίσκεται ο ελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών σε συνδυασμό με την εκτεταμένη φοροδιαφυγή των μεγάλων «πορτοφολιών» αλλά και την πλήρη αδυναμία της πλειονότητας των συνεπών φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, διευρύνουν την «τρύπα» των εισπράξεων του Δημοσίου και φέρνουν πιο κοντά το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

Γιατί χασμουριόμαστε

Το χασμουρητό μπορεί να δείχνει είτε τη φυσιολογική λειτουργία του σώματος μας είτε το συναίσθημα της ανίας που νιώθουμε σε κοινωνικό επίπεδο.

"ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ" ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Νέες "τρελές" αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες!

 
Μεγάλες αλλαγές στη φορολόγηση επιφέρει ο νέος μηχανισμός αυτόματης προσαρμογής της αντικειμενικής αξίας των ακινήτων με την τρέχουσα εμπορική αξία.