Σελίδες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Απόρρητο σχέδιο της Task Force για γερμανικό ΕΟΠΥΥ

Ανεξάρτητος φορέας ο ΕΟΠΥΥ. Θα αγοράζει υπηρεσίες από τους ιδιώτες

ΛΥΚΟΣ

Ο Πολύδωρας σήκωσε αρκετή σκόνη με τη δήλωσή του περί «Χρυσής Αυγής». Όμως σίγουρα δεν εκπροσωπούσε αποκλειστικά τον εαυτό του. Το επόμενο σωσίβιο της Δεξιάς είναι ο Μιχαλολιάκος. Όχι ότι το ΠΑΣΟΚ δε θα θέλει να βοηθήσει. Απλώς δε θα μπορεί. Ο Γιώργος Παπανδρέου δάγκωσε το ΠΑΣΟΚ στο λαιμό κι ο Βενιζέλος του ρουφάει το αίμα.

SNOWDEN : ΚΡΑΤΑΩ ''ΒΟΜΒΕΣ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Από την Press Time που κυκλοφορεί.

«Κρατάω βόμβες για την Ελλάδα»


«Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας».
Ε. Σνόουντεν

''Canto General'' Μίκης Θεοδωράκης (Mikis Theodorakis)

Μίκης Θεοδωράκης: “Ή τώρα ή ποτέ”! Ξύπνα Έλληνα αδελφέ!

“Ή τώρα ή ποτέ”! Κι όταν λέω “ποτέ”, το εννοώ. Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα – πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ϊσως και για αιώνες”…

Άγιος Αντώνης Σαμαράς ο Αναρχοφάγος !!!

Σε βαθιά χαρά και περισυλλογή βυθίστηκε όλη υφήλιος στο άκουσμα της είδησης της αγιοποίησης του πάπας Ιωάννης Παύλου του 20ου, καθώς και του πάπα Ιωάννη του 23ου.

Ταξίδι στη μεθυστική Ινδία

 

Η Ινδία αναδεικνύεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός

Ένα μεθυστικό κοκτέιλ πολιτισμού, ιστορίας, τοπίων και ανθρώπων, η Ινδία κερδίζει συνεχώς φανατικούς επισκέπτες και αναδεικνύεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

Αριθμοί τηλεφώνων εισπρακτικών εταιρειών

Ακολουθούν αριθμοί τηλεφώνου εισπρακτικών εταιριών.
Εννοείται ότι οι αριθμοί αυτοί

δεν είναι δηλωμένοι, όπως θα έπρεπε. Επίσης, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, αν δοκιμάσετε να τους καλέσετε, δεν απαντούν.

Πάτρα: Ο γαμπρός δεν φάνηκε, ο γάμος σχόλασε

Καταστάσεις οι οποίες θύμιζαν ελληνική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της περασμένης
Πέμπτης στο Δημαρχείο της Πάτρας όπου ήταν προγραμματισμένος να... γίνει πολιτικός γάμος.

ΟΠΩΣ "ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ" Η ΕΦΟΡΙΑ Αυθαίρετες ποινές σε βάθος 20ετίας - Θα είμαστε όλοι ένοχοι εκ προοιμίου για φοροδιαφυγή

 
Η εφορία αυθαίρετα θα μας επιβάλει φόρους μέχρι και 20 χρόνια πριν του στιλ "εμείς πιστεύουμε ότι έπρεπε να ξοδεύεις τα τριπλά, έτσι γουστάρουμε να πιστεύουμε, και άμα σου αρέσει". Οδεύουμε σε ολοκληρωτικές διαδικασίες, όπου όλοι θα είμαστε ύποπτοι και το κυριότερο ένοχοι κατ' εκτίμηση.

Ανεξήγητες εξαφανίσεις λόχων ακόμη και ολόκληρων ταγμάτων!!

Ένας από τους πιο διάσημους γρίφους της ιστορίας αποτελεί η εξαφάνιση της Ένατης Λεγεώνας, που χάθηκε στην ομίχλη της Βρετανίας στη ρωμαϊκή εποχή.

Ο πιο… επικίνδυνος πεντάλογος!

1. «Δεν κατάλαβα τίποτα» Απόλυτα σωστό όταν χρησιμοποιείται σαν απάντηση στην ερώτηση του Οδοντίατρου «Σας πόνεσα…;».

Ο εμφύλιος, ο άνεργος και το τρομπόνι, του Γιώργου Πήττα


Ποιος είναι αυτός ο ήχος ψηλά στον αέρα
Μουρμουρητό μητρικού θρήνου
Ποιες είναι αυτές οι ορδές που συνωστίζονται κουκουλωμένες
Σ” απέραντες πεδιάδες, σκοντάφτοντας στη ραγισμένη γη
Ζωσμένες απ” τον χαμηλό ορίζοντα μονάχα
Ποια είναι η πόλη πέρα απ” τα βουνά
Διασπάται, μετασχηματίζεται, εκρήγνυται μες στον μενεξεδένιο αέρα
Πύργοι που πέφτουν
Ιερουσαλήμ, Αθήνα, Αλεξάνδρεια
Βιέννη, Λονδίνο
Εξωπραγματικές
(Έρημη Χώρα, T.S. Eliot, σελ. 59 από την έξοχη απόδοση της Παυλίνας Παμπούδη)

Δεν είναι μόνο οι «κανονικές» αυτοχειρίες. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που μέσα από την αυτοματαίωση που γεννά η κρίση στην προσωπικότητα ενεργοποιούν αυτόματα την όποια αρρώστια προκειμένου να αποδράσουν από το κακό. Είναι και οι άλλοι.

ΡΟΦΗΜΑ... ΘΕΪΚΟ Το θαυματουργό άγριο τσάι του Ολύμπου!


Νέους δρόμους στην επιχειρηματική δραστηριότητα ανακάλυψαν παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου. Καλλιεργούν το... ρόφημα των θεών, που δεν είναι άλλο από το διάσημο πλέον άγριο τσάι. Βλέποντας αυτό το εγχείρημα να λειτουργεί ακόμη και ως αντίδοτο στην κρίση, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που τελευταία στρέφονται στην καλλιέργεια του γευστικού βοτάνου με τις ευεργετικές επιδράσεις, το οποίο είναι περιζήτητο στην ελληνική και την ευρωπαϊκή αγορά!

Νέα λίστα με 180 σκαφάτους στα χέρια του ΣΔΟΕ από την Ολλανδία

Δεν έχουν τέλος οι λίστες με τους υπόπτους για φοροδιαφυγή το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα μάλιστα στα χέρια του ΣΔΟΕ έφτασε μία νέα λίστα από την Ολλανδία με κατόχους σκαφών.

Σε ελεύθερη πτώση οι βάσεις

Με 18 στους πολιτικούς μηχανικούς του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με 18,8 στη Νομική Αθηνών, 16 στο Φυσικό και περίπου 19 στην Ιατρική Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι οι χαμηλότεροι βαθμοί που απαιτήθηκαν για την είσοδο στις πιο περιζήτητες πύλες της ανώτατης εκπαίδευσης την τελευταία δεκαετία, στη διάρκεια της οποίας το Μετσόβιο σκαρφάλωσε στο 19 και η Ιατρική κάλπαζε ασυγκράτητη προς το 19,5.

Οι Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές


Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα φέτος για την τουριστική αγορά, με μεγάλο χαμένο όμως τον εσωτερικό τουρισμό. Οι Έλληνες λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν θα έχουν ούτε φέτος την πολυτέλεια των διακοπών και θα αρκεστούν σε εξοχικά ή σπίτια φίλων. Ωστόσο, φαίνεται ότι η χώρα μας θα πετύχει το ρεκόρ των 17 εκατομμυρίων αφίξεων, παρά το αρνητικό ξεκίνημα που είχε η χρονιά.

Queen - Another One Bites the Dust with lyrics

Hλικιωμένη γυναίκα πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τη νύφη της


Με προσοχή ερευνά η Αστυνομία στην Τρίπολη ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας, που ξεψύχησε κάτω από...

Πως να βρεις on line δουλειά στην Ευρώπη


Στη χώρα μας η μαύρη λίστα των ανέργων κάθε μέρα που περνά, μεγαλώνει. Δυστυχώς, ακόμη και για τους πλέον ικανούς με δυνατά βιογραφικά και εμπειρία, το να βρουν δουλειά δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Γιατί το ΤΕΒΕ ζητάει λεφτά από ασφαλισμένους του... ΙΚΑ


Ο ταχυδρόμος χτύπησε πρωί-πρωί. Άφησε στο γραμματοκιβώτιο ειδοποίηση πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών στο ΤΕΒΕ. «Μα δεν είμαστε ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ» είπε έντρομος ο παραλήπτης μόλις αντίκρισε τον φάκελο που τον καλούσε να πληρώσει περίπου 450 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα. Τι είχε πραγματικά συμβεί;

Βάζουν φόρο και στο επίδομα ανεργίας –Ποιοι άνεργοι θα χάσουν τουλάχιστον 1000 ευρώ


Μια (ακόμη) δυσάρεστη έκπληξη κρύβει για τους ανέργους που εξακολουθούν και εισπράττουν επίδομα ανεργίας το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Όσοι άνεργοι συλλαμβάνονται να ζουν με κάτι περισσότερο από το επίδομα φτώχειας των 360 ευρώ, κινδυνεύουν να φορολογηθούν με συντελεστή…22% επί του συνολικού ποσού του επιδόματος ανεργίας.

ΕΕΤΗΔΕ 2012 - ΕΕΤΑ 2013 Απαλλαγή των κοινόχρηστων χώρων από τέλη ακινήτων


Απαλλαγή των κοινόχρηστων χώρων, τόσο από το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας όσο και από το έκτακτο τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ 2012 και ΕΕΤΑ 2013) προβλέπει ρητά η νομοθεσία, ανέφεραν απόψε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ αρμόδιοι νομικοί κύκλοι με αφορμή καταγγελίες για χρέωση των

Θα δίνει την επιδότηση του ελαιόλαδου για χρέος σε Τράπεζα

Ανακούφιση για άνεργο δανειολήπτη. Είδε το χρέος του να κουρεύεται κατά 53%. Με ποιο τρόπο επετεύχθη αυτό. Διαβάστε την απόφαση της τράπεζας

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ Ιερώνυμος: "Μην χτυπάτε τις καμπάνες"

Προφανώς μάθαμε να ενοχλούμαστε στα εύκολα, και να μην αντιδριούμε στα δύσκολα. Μας πειράζουν οι καμπάνες, αλλά για το ότι μας γδέρνουν τρ'ια χρόνια,και διαλύουν τη χώρα μας, "σκασίλα" μας.
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Όριο 3' στα φιλιά με αγαπημένα πρόσωπα στη Δανία!

Τα πράγματα ξεφεύγουν πέρα από κάθε λογική, και τώρα πια με πρόσχημα κάποια ανοησία, όπως τη συμφόρηση στο πάρκινγκ, θα μας βάζουν χέρι για το χρόνο που θα καταναλώνουμε για να αποχαιρετήσουμε αγαπημένα πρόσωπα.

Για ποιους χτυπά η καμπάνα στο Δημόσιο

Βάσει του σχεδίου διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόικα, αναμένεται να μετακινηθούν μέσω μετατάξεων 5.000 εκπαιδευτικοί και 3.500 υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας και να απολυθούν όσοι δεν μετακινηθούν μετά την περίοδο διαθεσιμότητας και όσοι εργάζονται με ασφαλιστικά μέτρα στους δήμους και το υπουργείο Πολιτισμού. Στις 15.000 απολύσεις και όσοι δεν επαναπροσληφθούν στη ΝΕΡΙΤ.