Σελίδες

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ


Αυτή πρέπει να είναι η στάση του κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται ενάντια σε κάθε μορφής δυνάστη.

Δεν έχω... Δεν μπορώ... Δεν πληρώνω...

Του Ρούσσου Βρανά 
Δεν έχω... Δεν μπορώ.... Δεν πληρώνω. Με αυτή τη λογική σειρά. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά οι άνθρωποι. Ούτε έγιναν πιο κακοί πολίτες από τη μια μέρα στην άλλη. Απλώς έγιναν πιο φτωχοί, πληρώνοντας για το πάπλωμα που με αυτό σκεπάστηκαν άλλοι. Το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο. Στη δεκαετία του 1960, στην Ιταλία, μιλούσαν για ένα «οικονομικό θαύμα». Ομως, δεν ωφελήθηκαν από αυτό όλοι το ίδιο. Και την επόμενη δεκαετία, εκείνοι που είχαν ωφεληθεί λιγότερο ή και καθόλου κλήθηκαν

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ Πωλούνται 400.000 ακίνητα για ένα κομμάτι "ψωμί

 
Ακόμα έχουν τρελές ιδέες να αυξήσουν τις αντικειμενικές αξίες; Σε απόλυτη αδράνεια βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες η αγορά των ακινήτων, αλλά οι ενδείξεις που υπάρχουν δείχνουν ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Μου λείπεις!!!

Κουβέλης ...''Η νύφη το έσκασε…!!!''

χωρίς λόγια ...

ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ 77ΧΡΟΝΟ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. ΤΟΝ ΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.


Την κατ' οίκον έκτιση της ποινής του που είχε επιβληθεί, αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών για έναν 77χρονο πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο σε εταιρεία που καταδικάστηκε για χρέη προς το δημόσιο.

Δημήτρης Πουλικάκος: Zoύμε πλέον, μέσα σε «νομότυπα» Άουσβιτς


Zoύμε πλέον, μέσα σε “νομότυπα” Άουσβιτς, αναοργανωμένα κατά νέο ιδιότυπο τρόπο [...]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ!

 

Αποκαλύπτει η Τρολυμπία.

Όλοι απόρησαν με την αινφίδια αποχώρηση Κουβέλη από την κυβέρνηση, την στιγμή που όλα συγκλίνουν ότι η λύση ήταν ευκολο να επέλθει.

Aυτοί είναι οι «πρώτοι των πρώτων» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Είναι νέα παιδιά που θυσίασαν αρκετά πράγματα από την παιδική τους καθημερινότητα για να προετοιμαστούν σκληρά για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, ωστόσο οι κόποι ανταμείφθηκαν, καθώς συγκέντρωσαν τις πιο υψηλές βαθμολογίες και ατενίζουν την πανεπιστημιακή τους ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Τι συμβολίζουν τα χρώματα των τριανταφύλλων

Μάθετε τι σημαίνουν ανάλογα με το χρώμα που σας προσφέρουν
Τα χρώματα των τριαντάφυλλων που στέλνετε στους ανθρώπους έχουν τη σημασία τους και αν δεν θέλετε να παρεξηγηθεί η κίνησή σας ποικιλοτρόπως, διαβάστε τα παρακάτω για να γνωρίζετε πλέον τι χρώμα λουλούδια θα πρέπει να δωρίσετε σε ποιον και τι μήνυμα θα στείλει η ανθοδέσμη σας στο συγκεκριμένο πρόσωπο:

Ελλάδα ωρα ΜΗΔΕΝ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!! (ΒΙΝΤΕΟ) Δείτε το όλοι!



Καλοκαιρινή ατονία: Υπάρχουν τρόποι να ενισχύσεις την ενέργειά σου



Η ζέστη άρχισε και οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε αδικαιολόγητη κούραση, υπνηλία, ατονία και πιθανόν δυσκολία στη συγκέντρωση. Τα συμπτώματα αυτά όμως δεν είναι καθόλου τυχαία και οφείλονται – αν δεν συντρέχει πρόβλημα υγείας – στην εποχιακή ρύθμιση του σώματος.

Κατάσχουν τα πάντα από 4.000 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου που χρωστούν 10 δισ. - Στο σφυρί βίλες, ακίνητα και οικόπεδα-φιλέτα


Είναι η πρώτη φορά που το υπουργείο Οικονομικών ενεργοποιεί μαζικά τις διατάξεις για πλειστηριασμούς περιουσιακών στοιχείων μεγάλων οφειλετών του Δημοσίου, βάζοντας στο στόχαστρο 4.000 φυσικά πρόσωπα που χρωστούν στην εφορία πάνω από 1.500.000 ευρώ.

Στόμιο Λάρισας

ΠΙΟ... ΚΟΝΤΑ Η ΕΔΕΣΣΑ Στην κυκλοφορία τμήμα 12 χιλιομέτρων από τη Χαλκηδόνα ως την Παραλίμνη

Δίνεται στην κυκλοφορία την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Ιουνίου και ώρα 13:00 το οδικό τμήμα της παράκαμψης Πελλαίας Χώρας, δηλαδή το κομμάτι από το πέρας του οικισμού της Χαλκηδόνας με κατεύθυνση προς Γιαννιτσά, έως πριν από τον οικισμό της Παραλίμνης. ,,,»

Καστοριά: Στο νοσοκομείο καθηγήτρια μετά από ξυλοδαρμό από γονέα

 

 Επίθεση από γονέα δέχτηκε μια καθηγήτρια στην Καστοριά μετά την ανακοίνωση των προαγωγικών γραπτών εξετάσεων


Ο ΘΥΜΟΣ ΩΣ ΚΛΕΙΔΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ Πώς μας εξοργίζει ο σύγχρονος τρόπος ζωής



Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μπορεί να ικανοποιεί βασικές ανάγκες μας, αλλά μας κάνει ολοένα πιο θυμωμένους, υποστηρίζει μια βρετανίδα καθηγήτρια Ψυχολογίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ "ΑΡΜΟΔΙΑ" ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ Γιατί δεν κατοχυρώνουν το "Μade in Greece";

 
Η είδηση «πέρασε στα ψιλά» και ας απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην λεγόμενη πραγματική οικονομία. Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, παρέπεμψε στις ελληνικές καλένδες το θέμα της προαιρετικής αναγραφής στα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, της προέλευσής τους. Το σχετικό νομοθέτημα περιλάμβανε και σχετική αναγραφή «Ελληνικό Προϊόν» (το λεγόμενο Μade in Greece) και λογότυπο που πιθανόν να περιελάμβανε την Ελληνική Σημαία.

Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών 350 μη ανταποδοτικοί φόροι Ανάσα για καταστήματα, δήμους και λιμάνια - προς κατάργηση150 τέλη


Στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών μπαίνουν οι 350 μη ανταποδοτικοί φόροι που εισπράττονται από υπουργεία και φορείς του Δημοσίου.

Είναι ασφαλές καταφύγιο ο χρυσός; "Λάθος να αγοράσει κάποιος τώρα χρυσό, έχει κι άλλο κάτω" εκτιμά ο Bill Baruch


Ο χρυσός με την τιμή των 1.298 δολαρίων την ουγκιά και την εμφανή πτώση που παρουσίασε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, πιθανόν να έβαλε κάποιους στον πειρασμό να αγοράσουν το πολύτιμο μέταλλο. Ο χρυσός έχασε σε μία εβδομάδα 95,60 δολάρια και η αλήθεια είναι ότι ο πειρασμός είναι μεγάλος.

Βρες δουλειά κάνοντας το google να μιλάει με καλά λόγια για σένα

Τι λέει το google για σένα; Έχεις βάλει ποτέ το όνομά σου στην ισχυρότερη μηχανή αναζήτησης του πλανήτη πατώντας search; Πρέπει. Ειδικά αν ψάχνεις για δουλειά. Διότι, τουλάχιστον αυτό λένε οι έρευνες, υπεύθυνοι στα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού, χρησιμοποιούν πολύ το internetγια να αναζητήσουν πληροφορίες γι’ αυτούς που πρόκειται να προσλάβουν. Μάλιστα, μπορείς να μην μείνεις απλώς στις διαπιστώσεις αλλά να βοηθήσεις το googleνα … μιλήσει με καλά λόγια σε όσους αναζητούν πληροφορίες

Τα μυστικά για το μηχανογραφικό


Μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών στα σχολεία για τους περίπου 105.000 υποψηφίους που διεκδικούν μια θέση στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ ανοίγει ο «φάκελος μηχανογραφικό».