Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Αρνούμαι να γίνω μπέζ


Θυμάμαι όταν πήγαινα στο δημοτικό ένα πείραμα το οποίο με είχε εντυπωσιάσει.

Στα 1.500 ευρώ το ακατάσχετο σε τραπεζικούς λογαριασμούς οφειλετών

Βουλευτική τροπολογία, που καθιερώνει «δίχτυ» προστασίας ύψους 1.500 ευρώ στις τραπεζικές καταθέσεις των οφειλετών έκανε αποδεκτή

ΣΚΟΠΕΛΟΣ 2013 ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ?


Δεν κουνιέται φύλο στο νησί ένα μεγάλο μέρος από τα ξενοδοχεία είναι κλειστά ,και ρωτάμε τι λέει η Ολγα Κεφαλογιάννη τι άλλο να κάνουμε για να προσεγγίσουμε πελάτες ?

ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΣΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005!


Η αλητεία και η ασχετοσύνη σε όλη της το μεγαλείο! Δείτε τι υπέστη από το αθάνατο ελληνικό κράτος η εγγονή μιας γυναίκας αποθανούσης από το 2005!

Άνθρωποι κλαίνε μπροστά στους υπαλλήλους της ΔΕΗ επειδή δεν έχουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς

Οι εικόνες που καταγράφονται στη ΔΕΗ στο Τσαλικάκι, είναι πρωτόγνωρες. Χειρότερες και πιο θλιβερές από κάθε άλλη φορά. Εκατοντάδες πολίτες βρίσκονται στις εγκαταστάσεις...

Οι Ομογενείς, οι Εφορίες και το ελληνικό κράτος



ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ

Απο περίοδο νέας  έντασης θα περάσουν οι σχέσεις Ομογένειας μητροπολιτικού κέντρου αν όντως ευσταθούν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και που θέλουν τις Εφορίες να φορολογούν με ποσοστό 45% τις καταθέσεις ομογενών σε ελληνικές Τράπεζες στην περίπτωση που οι Απόδημοι καταθέτες δεν έχουν προβεί σε αλλαγή της «μόνιμης κατοικίας», όπως ορίζει ο νόμος  2515/1997 (ΦΕΚ 54 Α).

Με ρυθμίσεις δανείων θα ξεκινήσει το new deal στα φωτοβολταϊκά

Στη ρύθμιση των δανείων που έχουν πάρει οι «παλιοί» επενδυτές φωτοβολταϊκών από τις τράπεζες θα στηριχθεί, κατά κύριο λόγο, η εθελοντική αναθεώρηση των συμβάσεων για τα φωτοβολταϊκά,

Πρωτια!!!

Σύνταξη στο ΙΚΑ από 50-58 ετών


Παράθυρο για σύνταξη από το ΙΚΑ με ευνοϊκές προϋποθέσεις και σε ηλικίες από 50 μέχρι 58 ετών "ανοίγουν" για περίπου 400.000 ασφαλισμένους, γυναίκες αλλά και άνδρες, τα μυστικά της...

Κυβερνητικό ρουσφέτι για τον Εμίρη στο νησάκι της Οξιάς Τι αλλάζει στις αρτιότητες σε πόλεις και νησιά με το αναθεωρημένο χωροταξικό του τουρισμού


Της Μαριάννας Τζάννε
Αβάντα στην ανάπτυξη και τις μεγάλες επενδύσεις κάνει η κυβέρνηση με το αναθεωρημένο χωροταξικό του τουρισμού που επιτρέπει την δημιουργία σύγχρονων τουριστικών προϊόντων ακόμη και μέσα σε εθνικά πάρκα και προστατευόμενες περιοχές.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΣΚΟΥΠΑ Τραπεζικό μητρώο από την Εφορία για καταθέσεις και κινήσεις λογαριασμών

Τη δημιουργία «τραπεζικού μητρώου» για τις καταθέσεις και τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών για φορολογούμενους που είναι ύποπτοι για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» θα περιλαμβάνει νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ Ποιες δαπάνες μειώνουν νόμιμα τους φόρους;


Θα εξακολουθούν να εκπίπτουν κατά ποσοστό 10% από τον φόρο εισοδήματος μόνο οι δαπάνες για νοσήλια, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις κι αυτές μόνο κατά το μέρος που δεν καλύπτονται από ασφαλιστικά ταμεία ή και ασφαλιστικές εταιρείες και κατά το μέρος που υπερβαίνουν το 5% του φορολογούμενου εισοδήματος. Σύμφωνα με την Ημερησία, θα εξακολουθούν να εκπίπτουν κατά 10% από τον φόρο οι δαπάνες για δωρεές, χορηγίες και διατροφή προς την πρώην ή τον πρώην σύζυγο.

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: 100.000 ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ Εταιρείες-κοράκια και funds πήραν θέση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από 100.000 είναι οι δανειολήπτες στεγαστικών δανείων που δεν έχουν κάνει ρύθμιση στο δάνειό τους και τώρα απειλούνται να χάσουν το υποθηκευμένο ακίνητο και υποχρεούνται να κάνουν ρύθμιση, σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους. Οπως είπε χαρακτηριστικά στην «Κ.Ε.» υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος, «παίρνουν σειρά δεκάδες χιλιάδες ακίνητα». 

Ερντογάν ή Κεμαλικοί: Ποιος μας συμφέρει να υπερισχύσει;

Κάποιοι, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, στην οποία οι έννοιες και οι λέξεις έχουν χάσει το πραγματικό τους νόημα εδώ και καιρό, μετά το «λιβάνισμα» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους αφού ο «μεταρρυθμιστής» ηγέτης ξαφνικά μετατράπηκε σε «Σουλτάνο» όπου καταπιέζει κάθε τι το δημοκρατικό και ετοιμάζεται να οδηγήσει τη χώρα του στην εποχή του Αμπντούλ Χαμίτ Β’.